Loading Events
  • This event has passed.

Living Room Sessions u Vintage Industrialu: Bojan of Cojones & Tommy of Ruiz

7 studeni, 2018U srijedu 7. studenog na rasporedu je  Living Room Sessions na kojem će nastupiti Bojan Kocijan iz grupe Cojones i Tomislav Šnidarić (Ruiz, Keen Not Mean i GoNoGo) u Vintage Industrialu. Koncert počinje u 21:30 h i ulaz je besplatan.

  • 4
    Shares
Living Room Sessions u Vintage Industrialu: Bojan of Cojones & Tommy of Ruiz

Organizator poručuje: “Vraćamo se u zagrebačke 2000-te kad su pod okriljem Sonic Doom Recordsa prve oficijalne albume izbacili Cojones i Ruiz, te ćemo upravo frontmene ovih bendova – Bojan (Cojones) i Tommy (Ruiz) – staviti jednog nasuprot drugome u našu dnevnoboraveću dvoranu te za vas pripremiti stolice i stolove za potpuni užitak u starim, ali i novim kreacijama ova dva rock briljanta.”

Bojan Kocijan, znate ga kao frontmena zagrebačkih rockera Cojones. Simpatičan čovjek, smiren i otvoren za razgovor o svemu, dok na pozornici implozija prelazi u vanjski vidni erupt dubokih osjećaja i emocija pretočenih u riječi. Gitara u ruci mu dođe kao Megazordu mač, a mističnim pan-frulaškim melodijama vas vodi u trans životnog balansa. No šalu na stranu, Bojan je definitivno jedan od najrezonatnijih vokala domaće scene, a na pozornici će mu se pridružiti suborac iz samih početaka hrvatske heavy rock priče 2000-ih. Poveznica koja ih je tada izdavački držala skupa bio je Sonic Doom Records (hrvatski Men’s Ruin).

Glasom i gitarom, Tomislav Šnidarić – Tommy, nekad iz Ruiza, danas iz GoNoGo-a te je član projekta Keen Not Mean. Još jedan potpun čovjek i glazbenik. Još jedan unikatan vokal i odličan gazitelj tema na gitari. Osim što putuje pozornicama, stoji i iza škole gitare ‘El Musicante’ koja funkcionira kao specifična edukacijska platforma.

  • 4
    Shares

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 4
    Shares