Loading Events
  • This event has passed.

Living Room Sessions u Vintage Industrialu: Josip Radić vs Tomislav Malagurski

14 ožujak, 2019U četvrtak 14. ožujka na  Living Room Sessionu u Vintage Industrialu nastupit će Josip Radić (Valentino Bošković / Kensignton Lima) i Tomislav Malagurski (FOR). Koncert počinje u 21:30 sati. Upad je besplatan.

  • 3
    Shares
Living Room Sessions u Vintage Industrialu: Josip Radić vs Tomislav Malagurski

Josip Radić – Multiinstrumentalist koji pod sobom radi na dva projekta koje ljudi obožavaju. Prvi od njih je Kensington Lima, koji je tek pred koju godinu približio ljudima, a približio je i činjenicu da materijale stvara već preko 15 godina. Nakon nekoliko singlova, došao je i do albuma. Uz odličnu producentsku ekipu, okupio je i punokrvni bend pred kojim je slatka glazbena budućnost.

U drugom projektu riječe je o jebivjetru s Brača – Valentinu Boškoviću – projekt koji je nastao u suradnji s Brankom Dragičevićem, ali za sad ostaju skriveni iza online izdanja. Dok ne dođe Sudnji Don!

Tomisalv Malagurski – Gitarist i vokal odličnog prog aktustičnog rock benda FOR, kroz čije je djelovanje izgradio svoj glazbeni izričaj. Uz autorske stvari, Tomislava često možemo vidjeti (u pratnji Slavena Špoljarića) kako izvodi svoje pjesme, ali i obrade bezvremenskih hitova, poput Johnnya Casha, na čiji vokal neodoljivo podsjeća i sam Tom.

Kao i svi predani glazbenici, i ova naša dva gosta stalno pokušavaju osmisliti i stvoriti nešto novo, popraviti staro, tako da je ovo idealna prilika da vidite Josipa vs Tomislava u atmosferi dnevnog boravka Savske 160 i čujete neke od pjesama koje volite u akustičnom izdanju.

  • 3
    Shares

Details

Date:
14 ožujak, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 3
    Shares