Loading Events
  • This event has passed.

Living Room Sessions: Yogi Lonich i Chris Ian u Vintage Industrialu

22 siječanj, 2020U srijedu 22. siječnja Vintage Industrial poziva na nastavak besplatnog sjedećeg watch & feel programa Living Room Sessions u kojem će snage odmjeriti naša dva najveća grunge glazbenika – Yogi Lonich koji je dio karijere odradio uz rame velikom Chrisu Cornelu & Chris Ian (Killed A Fox, Malady Lane), koji je vjerojatno najveća domaća inkarnacija seattlovskog glazbenog pokreta.

Living Room Sessions: Yogi Lonich i Chris Ian u Vintage Industrialu

Yogi je rođen u Kaliforniji, a svirao je i dijelio pozornicu s brojnim svjetskim zvjezdama kao što su Melissa Etheridge, Booker T Jones, Kenny Loggins, Anastacia, Five For Fighting, Daniel Powter i Meredith Brooks.

Bio je tour support glazbenim ikonama kao što su The Rolling Stones, Robert Plant, Aerosmith, AC/DC, Lenny Kravitz, Linkin Park i Korn, a svirao je s Mitchom Mitchellom i Billyjem Coxom na otvaranju izložbe Jimija Hendrixa u legendarnoj dvorani ‘Rock’n’Roll Hall of Fame’. Dio karijere odradio je kao gitarist Chrisa Cornella (Soundgarden, Temple Of The Dog, Audioslave).

Chris Ian (Kristijan Štrbac), osim što ga ljudi znaju kao vokal koji odjekuje Bogovićevom ulicom više od 10 godina, svira u još dva autorska rock benda, Malady Lane i Killed A Fox.

No, uz grupni angažman, bavi se i solo karijerom te mu je u planu izdavanje i autorskog solo albuma. S obzirom da je bio fan Chrisa Cornella, snimio je verziju pjesme ‘Seasons’.

Details

Date:
22 siječnja
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska