Loading Events
  • This event has passed.

Ljetno kino u Vintage Industrial Baru – tko ide na koncert

11 listopad, 2014Prvo koncertno gostovanje trojca koji neodoljivo podsjeća na toplinu i ugodu, zove na ples i baca osmijehe na lica – Ljetno kino nastupit će u Vintage Industrial Baru u subotu 11. listopada, a Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Ljetno kino

Ljetnom kinu će se  oko ponoći na pozornici će im se pridružiti ‘sestra po oružju’ Mara Aiko, djevojka s hrvatskim, engleskim i japanskim korijenima koja uz pratnju ukulelea anđeoskim glasom izvodi obrade recentnih R&B i hitova elektronske glazbe. Prije i nakon koncerta DJ Frajmana možete žicat’ onu stvar koju niste čuli od prošlog vikenda…i tako sve do 5 ujutro.

Otok, bor, cvrčak, borove iglice, miris ručnika za plažu, slane kapljice klize nam u oko, žmirimo, sunčane naočale masne su od ulja, sunce baca odsjaj na površinu mora… Sjećate se tog momenta? Prekratko je trajao, jesen je napravila galopirajući start…

Ukulele, klarinet, bubanj i višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu i njihovim obradama poznatih pjesama koje tjeraju na ples. Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Šo!mazgoon…) okupio je Ljetno kino u ljeto 2009. godine na Braču. Bend od tada ne miruje već nastupa na urnebesnim zabavama po jadranskim otocima, na otvaranju filmskog festivala u Cannesu te na velikim glazbenim festivalima INmusic i Exit. Kada dođe zima, Ljetno kino se bacaju na koncerte u najboljim zagrebačkim klubovima, a ovu sezonu otvaraju u Vintage Industrial Baru.

U proširenoj “big band“ postavi, nastupaju s Vladom Divljanom (ex Idoli) s kojim zajedno objavljuju EP ”4 godišnja doba” s kojeg su preuzeti najslušaniji singlovi u regiji: “Vodim te na more” i ”Samo jednu ljubav imam”. Osim s Divljanom, Ljetno kino surađivali su i s Nenom Belanom i Fiumensima u pjesmi ”Ulicama grada” koja je nagrađena Porinom za pjesmu godine.
Uz sve to, bend je pokrenuo T-shirt brand ”Ljetno kino fashionline” i humanitarnu akciju “Otočka groznica” koja je usmjerena na dobrobit djece iz malih mjesta s ruba Jadrana.

Ulaz do 23 sata besplatan. Nakon 23 sata, 10 kn za studente i 20 kn za sve ostale.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Tko je okupio Ljetno kino 2009. na otoku Braču? glasi: Max Juričić. Po dvije ulaznice dobili su Anela Resanović i Marko Mikulandra.

Facebook Event

Details

Date:
11 listopad, 2014
Cost:
10kn – 20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map