Loading Events
  • This event has passed.

Ljetno kino u Vintage Industrialu

16 veljača, 2019Ljetno Kino predvođeno Maxom Juričićem (ex Film, Azra, Vještice, Šo!mazgoon…) donosi val ljeta u zimski Zagreb, u subotu 16. veljače te vas pozivaju na ples.

  • 1
    Share
Ljetno kino u Vintage Industrialu

Ukulele, klarinet, bubanj, klavir… i višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu i njihovim obradama poznatih pjesama koje tjeraju na ples. Kada vas hladi zima, pobjegnite do Savske 160 na koncert Ljetnog Kina!

Max Juričić (vokal,ukulele), Vlade Matulić (klarinet,vokal), Filip Petković (bubanj,vokal), Luka Abrus (klavir, udaraljke), Josip Konfic (xilo-marimba).

Ljetno kino od 2009. ne miruje. Krenulo je s Brača, a nastavilo se na urnebesnim zabavama po jadranskim otocima, na otvaranju filmskog festivala u Cannesu te na velikim glazbenim festivalima INmusic i Exit i svako toliko redoviti su gosti u VIB-u.

Bend koji neodoljivo podsjeća na toplinu i ugodu, zove na ples i baca osmijehe na lica – Ljetno kino, nastupit će u Vintage Industrialu u subotu, 16. veljače i zakuhati party do 5 ujutro.

Ulaz na koncert Ljetnog kina je besplatan do 22 sata. Nakon 22 sata, cijena ulaznice će iznositi 10 kuna za studente, dok će ostali morati izdvojiti 20 kuna.

  • 1
    Share

Details

Date:
16 veljače
Time:
21:00
Cost:
10kn – 20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 1
    Share