Loading Events
  • This event has passed.

Ljetno kinu u Vintage Industrialu

13 listopad, 2018Ljetno Kino započinje svoju 10. klupsku sezonu u Vintageu u subotu 13. listopada i u to ime pozivaju škvadru na čagicu…

  • 3
    Shares
Ljetno kinu u Vintage Industrialu

Max Juričić (vokal, ukulele), Vlade Matulić (klarinet, vokal), Filip Petković (bubanj, vokal), Luka Abrus (klavir, udaraljke), Josip Konfić (xilo-marimba).

Ukulele, klarinet, bubanj, klavir… i višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu i njihovim obradama poznatih pjesama koje tjeraju na ples. Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Šo!mazgoon…) vraća se sa svojim Ljetnim Kinom u Savsku 160. Kada dođe jesen, mi pobjegnemo na Ljetno Kino!

Ljetno kino od 2009. ne miruje. Krenulo je s Brača, a nastavilo se na urnebesnim zabavama po jadranskim otocima, na otvaranju filmskog festivala u Cannesu te na velikim glazbenim festivalima INmusic i Exit i svako toliko redoviti su gosti u VIB-u.

Bend koji neodoljivo podsjeća na toplinu i ugodu, zove na ples i baca osmijehe na lica – Ljetno kino, nastupit će u Vintage Industrialu u subotu, 13. listopada, a prije i nakon koncerta je DJ selekcija… i tako sve do 5 ujutro.

Ulaz na koncert Ljetnog kina u Vintage Industrialu je besplatan do 22 sata. Nakon 22 sata, cijena ulaznice će iznositi 10 kuna za studente, dok će ostali morati izdvojiti 20 kuna.

  • 3
    Shares

Details

Date:
13 listopad, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
10kn – 20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 3
    Shares