Loading Events
  • This event has passed.

Ljetno Yammatovo u Šibeniku uz Nipplepeople, Jinx, Opolopo i DJ-e Yammat FM-a

14 kolovoz, 2017U ponedjeljak 14. kolovoza na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku radio Yammat FM priređuje svoj poznati spektakl Yammatovo. Nastupit će Nipplepeople, Jinx i Opolopo. Početak je u 21:00 sat.

Yammatovo u Šibeniku
Yammatovo u Šibeniku

No nije samo Yammatovo jedini događaj, jer nakon Kopenhagena, Stockholma i Berlina Yammat FM studio seli u staru jezgru Šibenika, u City Point šibenskih tvrđava. “Opremu smo spakirali, dobre mjuze i zanimljivih gostiju također ne manjka, a jedino što se u tjednu od 7. do 15. kolovoza mijenja jest naša lokacija”, poručuju s Yammata i objasnili svoj izbor:  ”Nismo slučajno odabrali upravo ovaj grad kao početno mjesto Yammatove ljetne priče. Šibenik nam je kao destinacija posebno zanimljiva radi pametne gradske politike, sve jače kulturno – umjetničke scene, te porasta turista, pa će tih dana naši slušatelji imati prilike čuti puno zanimljivih sugovornika u našem eteru. Yammatovi novinari i DJ-evi sasvim sigurno prenijet će vam dio šibenske atmosfere i upoznati vas s jednim od naših najšarmantnijih morskih gradova iz potpuno novog kuta.”, kaže naša Ivona Kovačević koja, uz Martinu Vazdar, Milana Peha, Dinu Milića i Daniela Bilića, kormilari Yammatovim šibenskim programom.

 

Ulaznice se mogu osvojiti svakog dana u eteru na 102.5. Možete ih kupiti i u City Pointu šibenskih tvrđava, na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone.

Details

Date:
14 kolovoz, 2017
Time:
21:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,

Venue

Tvrđava sv. Mihovila
Šibenik, Hrvatska + Google Map