Loading Events
  • This event has passed.

‘Ljeto u MSU’ – Chui na krovu Muzeja suvremene umjetnosti

16 lipanj, 2018Nakon nedavno lansiranog singla i spota ‘Pogledaj’ realiziranog u suradnji s Borisom Štokom, grupa Chui kreće na koncertno glazbeno putovanje. Tako će ovogodišnju sezonu ljetnih nastupa Chui započeti koncertom u Zagrebu koji će održati 16. lipnja u sklopu programa ‘Ljeto u MSU’.

  • 5
    Shares
Chui u MSU

Inače, upravo na taj dan, subotu 16. lipnja, svoj rođendan proslavit će, najpoznatiji Chuijevac, Toni Starešinić koji je iskoristio pravo slavljenika te na koncert pozvao u goste i svoj drugi bend – Mangroove.

Tom prigodom Chui će premijerno odsvirati i par novih stvari koje će biti objavljene na njihovom novom albumu čiji izlazak se planira početkom jeseni, a na kojem će se naći i jedna nova pjesma koja će biti snimljena upravo u suradnji s Mangrooveom. Chui i, specijalni gost, bend Mangroove će na ovom koncertu u MSU premijerno predstaviti tu novu zajedničku pjesmu mistično naslovljenu “Iz kapetanovog dnevnika”.

Ta je skladba posveta “Star Trek” serijalu i na taj način proslaviti će se dolazak svemiraca na krov MSU-a i naravno Tonijev ročkas.

  • 5
    Shares

Details

Date:
16 lipanj, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Muzej suvremene umjetnosti
Zagreb, Hrvatska
  • 5
    Shares