Loading Events
  • This event has passed.

Ljetu u MSU: Edo Maajka na krovu muzeja

4 srpanj, 2015Ljeto u muzeju suvremene umjetnosti nastavlja žariti Zagrebom, ali ovog puta u odvažnom, angažiranom hip hop stilu, jer već u subotu, 4. srpnja, u 21 sat stiže poznati reper, Edo Maajka.

Edo Maajka (Foto: Nino Šolić)
Edo Maajka (Foto: Nino Šolić)

Riječ je o glazbeniku koji se nikada ne ustručava izražavati svoj stav. Tako je i Balkanu sasuo u lice prigovore zbog kukavičluka, nacionalne mržnje, zluradosti i kuknjave, a opet ga se kao takvog nikada nije odricao. Bila bi doista pravo čudo da ove subote Edo Maajka ne nastavi u istom tempu i svojim jurišem još jednom pregazi Zagreb.

 

“Meni će biti gušt nastupat’ u MSU, nisam u Zagrebu repo’ već dosta dugo, a kol’ko se sjećam, u Zagrebu je uvijek bilo ludilo. Ova serija koncerata u MSU je odlična ideja i drago mi je što sam dio toga. Ljetni koncertni period započinjem ovim nastupom u Zagrebu. Preko ljeta se nadam u Zagrebu uraditi većinu novog albuma, tako da me čeka moje dugo očekivano radno ljeto u Zagrebu“, zadovoljno je najavio Edo Maajka.

Nakon Kawasaki3P-a, Majki i Zabranjenog pušenja prošle subote Ljetom u MSU protutnjao je Zoran Predin sa svojim Lačnim Franzom.

 

Ljeto u MSU 2015. uz Jadransko ove godine pokazuje se kao mjesto susreta kulture, klasične i rokerske, moderne urbane civilizacije i publike izraslih na tradiciji 80-ih. Ulaznica stoji 79 kuna za koncerte Edu Maajku 4. srpnja i Električni Orgazam 18. srpnja. Jedino će ulaznica za vječni Laibach, 11. srpnja, koštati 99 kuna zbog dodatnog programa koji će bend predstaviti Zagrebu. Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio i na blagajni MSU-a.

 

Ulaznica na dan koncerta, kao i svake subote, vrijedi i za kino projekciju u Art kinu Metropolis, a ove subote došao je na red dramski hit skandinavske produkcije „Turist“. Osim za koncert i kino, ulaznica od 11 do 22 sata na dan koncerta vrijedi i za izložbu o umjetničkoj školi s početka 20. stoljeća Bauhaus o velikanima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH koji su u njoj stasali.

Details

Date:
4 srpanj, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn79
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Muzej suvremene umjetnosti
Zagreb, Hrvatska + Google Map