Loading Events
  • This event has passed.

LODHO performs Tom Waits u Močvari – dodan i drugi dan zbog velikog interesa

3 studeni, 2016L’orchestre d’hommes-orchestres ili skraćeno LODHO je kanadska kazališno-glazbena skupina iz Quebeca sačinjena od umjetnika koji su u vječnoj potrazi za onom nevidljivom sponom između umjetnosti i popularne kulture. Nastupili su u srijedu 2. studenog upunoj Močvari, a zbog intersa publike nastupit će i u četvrtak 3. studenog.

LODHO performs Tom Waits u Močvari
LODHO performs Tom Waits u Močvari

Već više od četrdeset godina Tom Waits je pjesnik mornara koji priželjkuju povratak kući, trgovačkih putnika koje je izdala sreća i svih onih divnih gubitnika koji su shvatili da je dostojanstveno preživljavanje u ovom hladnom i negostoljubivom svijetu teško ostvariva misija. Već više od četrdeset godina njegova vjerna publika čeka Tomov dolazak u ove krajeve, no okrutna realnost ekonomske isplativosti glazbene industrije sprječava taj dolazak. No, kad već ne možemo dovesti Waitsa osobno, lijepo je znati da postoje umjetnici toliko inspirirani njegovim stvaralaštvom da su u stanju napraviti izvedbeni hommage koji nije puka imitacija, već originalni scenski kolaž koji u performerskoj maniri uživo izvodi odabrane bisere iz njegovog repertoara.

 

L’orchestre d’hommes-orchestres ili skraćeno LODHO je kanadska kazališno-glazbena skupina iz Quebeca sačinjena od umjetnika koji su u vječnoj potrazi za onom nevidljivom sponom između umjetnosti i popularne kulture. Na razmeđi između koncerta, kazališta i performansa dolaze nam u Močvaru izvesti svoj kabaret nazvan LODHO PERFORMS TOM WAITS u sklopu svoje europske turneje, a oduševljeni komentari fanova širom svijeta su nas uvjerili kako ih treba vidjeti i zagrebačka publika. Iako njihova pozornica, uključujući i instrumente, izgleda kao smetlište ili ropotarnica s kraja svijeta, zvuci koje proizvode vjerna su posveta neponovljivom glazbenom genijalcu koji ih je inspirirao. Dođite ih poslušati i pogledati!

 

Cijena ulaznice u pretprodaji: 100 kuna. Na dan događanja na blagajni kluba: 140 kuna. Koncert je sjedećeg karaktera i broj ulaznica je ograničen.

 

Saznajte više: L’Orchestre d’Hommes-Orchestres u Močvari – Vesela ludnica pjeva Toma Waitsorchestre

Details

Date:
3 studeni, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn140
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map