Loading Events
  • This event has passed.

Loš Primjer, Petar Punk, Ciroza Jetre i Srbi u Vintage Industrial Baru

3 veljača, 2016Srijeda 3. veljače u Vintageu rezervirana za punk spektakl, nastupit će Loš Primjer koji će promovirati novi album ‘Slikovnica’, a prije njih zasvirat će Petar Punk, Ciroza Jetra i Srbi.

Good Vibrations u Vintage Industrial Baru
Good Vibrations u Vintage Industrial Baru

Loš primjer su požeški „metalični punkeri“ koji djeluje u sastavu: File – gitara / vokal, Dena – gitara, Boki – bas i Neno – bubanj i ovom prilikom će nastupiti drugi put na Good Vibrationsu. Ovo im je prvi nastup u 2016. godini kojim započinju seriju koncerata kojim će promovirati novi materijal. Odličnu „Slikovnicu“ možete poslušati (a i kupiti) na https://loprimjer1.bandcamp.com/releases

 

Petar Punk je bend iz Bjelovara nastao 2007. godine. Članovi benda su Zoran Budimir (vokal), Pero Margetić (gitara), Vedran Pavin (bubnjevi), Ante Cikoja (bass) i Marko Dragičević (gitara). Do sada su izdali tri demo albuma “Mala noćna polucija” (2007), “…kratko ali glupo…” (2010) i “Per anus ad astra” (2012), a 2014. godine su izdali EP “…još kraće i još gluplje…”. Do sada su odsvirali niz samostalnih koncerata po Zagrebu i regiji i festivala od kojih treba izdvojiti Viva la Pola, HGF i Dirty old festival, Paradeplatz, Viva la punk…

 

Ciroza jetre je nastala 2000/2001. godine. Uz manje izmjene članova i dalje sviraju u trojcu Picek-bas, Crni-gitara, Tomek-vokal, te odnedavno Lule-bubanj uz podršku Janka iz SpokOi-a na drugoj gitari. Za sebe kažu da su najzagrebačkiji Drunk street punk bend.

 

Srbi su novo ime na zagrebačkoj punk sceni, ali su u kratkom vremenu već poprilično skrenuli pažnju na sebe. Sviraju u sastavu Miu – vokal/gitara, Nadia – vokal/bass i Njec – bubanj. Najavljuju skoro snimanje albuma prvijenca, a ovo je jedna od prvih prilika uopće da čujete kako to zvuči uživo.

 

Karte po pretprodajnim cijenama od 20 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), a na dan koncerta cijena je 30 kuna. Početak programa u 20:30 sati.

Details

Date:
3 veljača, 2016
Time:
20:30 - 23:55
Cost:
Kn20 – Kn30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map