Loading Events
  • This event has passed.

Luce premijerno na Akustici u Rockmarku

2 listopad, 2018Luce 2. listopada u Rockmarku premijerno na Akustici predstavlja svoj album prvijenac i najavljuje veliki zagrebački koncert u Tvornici kulture.

  • 4
    Shares
Luce (Foto: promo)

Jesenski dani za glazbeni serijal “Akustika” označavaju početak nove sezone akusticiranja u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, a upravo je najavljeno i službeno otvorenje programa. Deveta po redu sezona akusticiranja započet će u utorak, 2. listopada – uz nastup Luce.

Ova cijenjena, talentirana i sve zamjećenija zagrebačka kantautorica u Rockmark stiže zbog posebne prigode, na krilima glazbenih noviteta koje je pripremila za nadolazeće tjedne, što uključuje novi singl, ekskluzivno predstavljanje debitantskog albuma, kao i najavu zagrebačke koncertne promocije! Pa krenimo redom…

Luce je nedavno predstavila novi singl – autorsku pjesmu “Proći će”, zajedno s pratećim videospotom. Pjesmu aranžmanski i produkcijski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, dok je za video bio zadužen Luka Nižetić, snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra. U Rockmarku će publika imati priliku prvi put pjesmu premijerno čuti uživo, u akustičnoj formi, kao i nekoliko novih skladbi koje će krasiti njen debitantski album.

A upravo je objava debitantskog albuma još jedan od noviteta koje je Luce pripremila za ovu jesen. Naime, uskoro će objavitialbum prvijenac “Susret”, nakon čega će 19. listopada uslijediti i njegova koncertna promocija u Velikom pogonu Tvornice kulture, što će joj biti prvi veliki solistički zagrebački koncert, na kojem će uz prošireni prateći bend ugostiti i nekoliko priznatih glazbenih imena.

Uz sve ove glazbene novitete koje je pripremila za rujan i listopad, Luce će 2. listopada biti gošća na otvorenju devete po redu sezone akusticiranja u Rockmarku, gdje će kroz kratku akustičnu svirku, u intimnoj atmosferi malene glazbene knjižare predstaviti nekoliko novih pjesama, što će biti savršena uvertira za elektriziranu koncertnu promociju u Tvornici kulture. Kao prava gošća, Luce nema namjeru doći praznih ruku, pa će tako nekog od prisutnih fanova darivati i ulaznicama za svoj koncert u Tvornici.

“Jako se veselim Akustici u Rockmarku i uvijek se tamo rado vraćam. Biti će ovo moja treća svirka u sklopu Akustika programa; prije dvije godine sam imala čast zatvoriti ljetnu sezonu, a ove godine otvaram jesensku. Svirati ćemo dio mog albuma “Susret” koji izlazi kroz nekoliko dana, a neke pjesme ćete imati priliku čuti po prvi put ikad, tako da koga zanima novi materijal (a biti će i poneka stara), utorak 2.10. navečer rezervirajte za Rockmark! Vidimo se”, otkriva Luce!

Kako je već i naglašeno, Akustika uz Luce rezervirana je za utorak, 2. listopada, u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13). Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture, po pretprodajnoj cijeni od 60 Kn su dostupne do 19.9., nakon čega će im cijena do dana koncerta biti 70 Kn. Moguće ih je kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, što uključuje i Rockmark, te u Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu (Paromlinksa 49/1), te u Dallas Music Shop Rijeka.

  • 4
    Shares

Details

Date:
2 listopad, 2018
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Rockmark
  • 4
    Shares