Loading Events
  • This event has passed.

Luce u Rockmarku – za kraj 6. sezone Akustike

7 lipanj, 2016Utorak po utorak, šesta sezona programa Akustike privodi se kraju – 7. lipnja, nastupom Luce u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark.

Luce (Foto: Vesna Zednik)
Luce (Foto: Vesna Zednik)

Nakon zatvaranja sezone riječkog dijela Akustike, uz Sillycons 31. svibnja u Tunelu, u utorak, 7. lipnja (s početkom u 19:00 sati) će u zagrebačkom Rockmarku uz Luce kraju biti priveden redoviti program akusticiranja aktualne šeste sezone ovog akustičnog serijala.

 

Ova talentirana glazbenica zaokupila je pažnju javnosti pjesmom “Možda mi”, objavljenom krajem svibnja 2014. godine. Od tada hrabro korača regionalnom glazbenom scenom te se predstavila i debitantskim EP izdanjem “U bojama”, nastalog u suradnji s producentom Markom Mrakovčićem, s kojim radi i na svom albumu prvijencu.

 

S EP izdanja do sada je predstavila nekolicinu singlova, od kojih je aktualni “Dogodila se dosada”. Pjesmu autorski potpisuje Aljoša Šerić, dok je prateći videospot nastao u suradnji s redateljicom Emom Giunio.

 

Ovom prilikom u akustičnom izdanju će predstaviti aktualni EP, u pratnji gitariste Mirana Bistričića, te privesti kraju šestu sezonu programa Akustika. Podsjećamo i kako je upravo Luce u prosincu prošle godine u prepunom riječkom Tunelu obilježila i 150. po redu akusticiranje.

 

Početak svirke u Rockmarku je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Details

Date:
7 lipanj, 2016
Time:
19:00 - 20:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Rockmark
Zagreb, Hrvatska + Google Map