Loading Events
  • This event has passed.

Luka Belani nastupa u Puli u sklopu Bloomsday Croatia

15 lipanj, 2013Luka će nastupiti u Puli u subotu, 15. lipnja 2013. u 20:30 na otvorenoj terasi Caffea Uliks i tako otvoriti ovogodišnji festival Bloomsday.

Luka Belani na Bloomsday Croatia 2013

Luka Belani je kantautor iz Križevaca s adresom u Zagrebu. Sa svoja dva albuma, B-Side Of My Mind (2009) i Changin’ Chapters (2011) izadnih za Aquarius Records privukao je pažnju kritike i publike. B-Side Of My Mind je nekoliko eminentnih kritičara nazvalo debi albumom godine. Neumorni rocker anglofonog opusa (da, Luka pjeva isključivo na engleskom, dok po gitari vješto prebire na univerzalnom jeziku) sa svojom je gitarom prošao cijelu Europu. Uz nastupe u Hrvatskoj, to uključuje i nastupe u Londonu, Amsterdamu, Mađarskoj, Srbiji, turneju po jugozapadnoj Engleskoj te četiri turneje u Njemačkoj, od kojih je posljednja (u travnju 2013.) bila i mini-europska, uključujući Beč i Bratislavu.

Luka će nastupiti u Puli u subotu, 15. lipnja 2013. u 20:30 na otvorenoj terasi Caffea Uliks i tako otvoriti ovogodišnji festival Bloomsday. Nastupu će prethoditi kratko čitanje Jamesa Joycea na turskom, engleskom i hrvatskom jeziku, a posjetitelje očekuju prigodna irska pića.

Ulaz je slobodan.

Više informacija o festivalu Bloomsday Croatia na službenoj stranici: www.bloomsday-croatia.com

Details

Date:
15 lipanj, 2013
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Caffe Uliks
Pula, Hrvatska + Google Map