Loading Events
  • This event has passed.

M.O.R.T. časti i prima darove u Rockmarku

27 veljača, 2015Članovi sinjskog benda M.O.R.T. ovog će se petka, 27. veljače, nalaziti u Zagrebu i primati poklone fanova.

M.O.R.T. (Foto: Runaways Production)
M.O.R.T. (Foto: Runaways Production)

S obzirom da su mišljenja da ni jedan njihov dan u Zagrebu ne treba proći nezapaženo ili beskorisno, ovoga puta odlučili su organizirati druženje sa zagrebačkim fanovima u glazbenoj knjižari Rockmark, od 18 do 20 sati te se zagrijati za večernji izlazak. Iako se još ne zna tko će gdje ići, M.O.R.T. je odlučio svoje fanove počastiti domaćim sinjskim pršutom, ili kako se u Dalmaciji voli reći ‘bit će ića, bit će pića’. I to sve besplatno.

 

Da akcija darivanja ne bi prošla jednostrano, 10 fanova koji donesu najoriginalnije poklone svom omiljenom bendu (bend će na licu mjesta procijeniti), dobit će CD “Odjel za žešće” s potpisom, i majicu s natpisom M.O.R.T. Pokloni ne moraju imati veliku materijalnu vrijednost, bitno je samo da su originalni.

 

“Bend M.O.R.T. poziva sve beskućnike da se dođu ugrijat u glazbenu knjižaru Rockmark u navedeno vrijeme. Iskoristite priliku da vidite divlje sinjske životinje u neprirodnom okruženju, među knjigama i finim ljudima. Obećavamo pristojno ponašanje i ugodno druženje uz glazbu i heroin” oglasio se frontmen John.

 

Sve što treba napraviti je poslati mail da dolazite na druženje s M.O.R.T.-om na [email protected] do petka u 15 sati.

Details

Date:
27 veljača, 2015
Time:
18:00 - 20:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,

Venue

Rockmark
Zagreb, Hrvatska + Google Map