Loading Events
  • This event has passed.

M.O.R.T. otvara koncertnu sezonu Vintage Industriala

19 rujan, 2019U četvrtak 19. rujna, sinjske Majke, a očevi, M.O.R.T., vraćaju se koncertno otvoriti sezonu Vintage Industriala

M.O.R.T. (Foto: promo)

Tom prilikom M.O.R.T. poručuju: “Utraćemo van ključ u grlo! Sve puno bjesova. Sitni, guravi, mrljavi i svakojaki, igraju se po šipražju. Tako oni,ciculjigaju i lakrdijaju. To je luda i bezglava čeljad, koja niti je za koji posao, niti može kome nauditi, dok ih čovjek ne primi k sebi!”

M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji kroz bezumno životarenje još od jeseni 2003. godine.

Krajem 2012. godine sretno se spotiču o bubnjara Milu i snimaju prvi puni demo album ˝Vrhunsko dno˝, koji je objavljen u ljeto 2013. Otada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori; što samostalne, što na festivalima od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci, pobjeda na Rock Off-u, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u 2013. godine.

U srpnju 2014. godine izlazi album ˝Odjel za žešće˝ koji je pobrao odlične kritike i epitet „albuma godine“ na svim glazbenim portalima. 2015. godine bend je nominiran za nagradu PORIN u kategoriji novi izvođač. Osim svega navedenog M.O.R.T. bjesomučno živi na turnejama.Krajem 2015. snimaju novi album ˝Tužna kocka˝ koji je objavljen u travnju 2016. te ponovno oduševio kritiku i publiku, te nominiran za nagradu Porin u kategoriji albuma rock glazbe.

U 2019. Su izbacili dva singla na engleskom jeziku kojim najavljuju album “Standing Runningman”.

Ulaznice po cijeni od 50/65 kn mogu se nabaviti na prodajnim mjestima: Vintage Industrial Bar, Grif, Dirty Old Shop i sustav Entrio.

Details

Date:
19 rujan, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
50kn – 65kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska