Loading Events
  • This event has passed.

Mad Caddies ponovno u Vintage Industrial Baru

19 kolovoz, 2015Otkako su prije dva deseteljeća osnovani u gradiću Solvangu u okrugu Santa Barabare u Kaliforniji, sedmeročlani čopor Mad Caddies proputovao je veliki dio planete i prilikom tog putovanja bezbroj puta oduševljavao fanove svojim jedinstvenim spojem reggaea, ska, punka i popa. Prošle godine u svibnju Mad Caddies su nakon sedam godina diskografskog hiberniranja objavili album ‘Dirty Rice’ i pokazali svijetu da su još uvijek strastveni i energični kada je u pitanju glazba na kojoj rade i koju stvaraju. U takvom naletu dobre energije i strasti, Mad Caddies gledat ćete i vi u sklopu njihove europske turneje u Zagrebu u zahuktalom Vintage Industrial Baru, u srijedu 19. kolovoza.

Mad Caddies
Mad Caddies

Mad Caddies su ukupno objavili šest studijskih albuma, dva EP-ja i jedan live na kojima su pospajali širok spektar žanrova koji su utjecali na njih – od dixielanda do punka i reggaea – a, ta uspješna kombinacija stilova donijela im je prodaju od oko pola milijuna albuma i jako velik broj dobro posjećenih koncerata.

 

Pri sažimanju pjesama s 30 na 12 koliko ih je objavljeno na posljednjem albumu, bendu je pomogao stari prijatelj Fat Mike frontmen NOFX-a i osnivač etikete Fat Wreck Chords pod čijim skutama Mad Caddies djeluju još od ploče “Duck & Cover” objavljene 1998. godine. Osim što je pomogao pri izboru pjesama, Fat Mike pomogao je u pisanju “New Orelans meets reggae-rocker'” stvari “Shot In the Dark”. Kada pitate Mad Caddies koja je tajna njihovog uspjeha, Lazor odgovara; “U bendu nema previše drame. Međusobno se poznajemo prilično dobro i prilično dobro se slažemo, osobito kada smo zarobljeni u busu ili kombiju”. Nema jednostavnog načina da se objasne Mad Caddies, a to je valjda zato jer kod njih ništa nije tipično i upravo zbog toga traju toliko dugo dok se njihova baza fanova svakoga dana proširuje.

 

Koncert Mad Caddies ska-punk atrakcije iz Santa Barbare možete pogledati 19. kolovoza u Vintage Industrialu.

 

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 60 kn, a na dan koncerta 80 kn. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u Dirty Old shopu (Tratinska 18) te u Vintage Industrial Baru (Savska 160). Inforamacije o rezervacijama šaljite na [email protected]

Details

Date:
19 kolovoz, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn60 – Kn80
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map