Loading Events
  • This event has passed.

Majke na velikom koncertu u Boćarskom domu

7 prosinac, 2012Goran Bare i Majke nastupit će u Boćarskom domu u petak, 7. prosinca. Predgrupe će biti Sane i Žanamari i J’Animals. Grupa ovim velikim koncertom završava koncertnu promociju albuma ‘Teške boje’.

Goran Bare i Majke (Foto: Nino Šolić)

Nastupom u zagrebačkom Boćarskom domu u petak, 7. prosinca u 21 sat, Goran Bare i Majke polako će početi privoditi kraju koncertnu promociju odličnog albuma Teške boje. Istina, imat će Vinkovčani još nekoliko nastupa do kraja godine, ali ovo je sjajna prilika svim zagrebačkim ljubiteljima kvalitetne rock glazbe da si daju oduška i poslušaju jedan od najboljih sastava na ovim prostorima. Majke se uvijek isplati čuti, a Bare je, to svi znamo, ionako svijet za sebe.

Publiku će za Majke zagrijavati sve popularniji Sane te Žanamari i J’animalsi. Nikola, Stjepan i Seb iz Sanea rade punom parom i imaju brdo novog materijala. Za Croatia Records uskoro će objaviti album obrada „Do not cover“, a nakon toga bi se na policama trebalo naći još jedno njihovo izdanje s autorskim materijalom. Žanamari će se publici predstaviti aktualnim albumom „Druga vrsta“, a odsvirat će i jednu novu pjesmu. Cijena ulaznica iznosi 90 kuna do 1. prosinca, a nakon toga 120 kuna.

Saznajte više: Goran Bare – Majke, droga, bol i rock n’ roll

Details

Date:
7 prosinac, 2012
Cost:
90kn – 120kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Boćarski dom
Zagreb, + Google Map