Loading Events
  • This event has passed.

Mangroove i Jazz orkestar HRT-a otvorit će sezonu Jazz ciklusa u Gorgoni

7 listopad, 2020Prvi koncert ove sezone Jazz orkestra HRT-a iz Jazz ciklusa održat će se u srijedu, 7. listopada u 20 sati u dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti.

Mangroove i Jazz orkestar HRT-a

Jazz orkestru HRT-a na pozornici dvorane pridružit će se sastav Mangroove. Kreativni tandem Toni Starešinić i Željka Veverec, pod nazivom Mangroove,tijekom petnaest godina djelovanja na našoj glazbenoj sceni profilirali su se u jedan od najboljih domaćih bandova.

Osim četiri albuma te mnogih koncerata i pohvalnih kritika, Željka i Toni su preko svoje glazbe ostvarili suradnje s nekima od najistaknutijih domaćih glazbenika, među kojima su Tedi Spalato, Igor Geržina, Nikola Marjanović, Viktor Lipić, Janko Novoselić, Zvonimir Šestak, Goran Delač, Mario Penton Hernandez i Andrej Jakuš. Napisali su i hit pjesmu Tebi putujem, koju izvode Chui i Josipa Lisac. Uz Željku i Tonija, Mangroove čine multiinstrumentalist Leo Beslać te bubnjar Silvio Bočić.

Svoj jedinstveni spoj soula, jazza, funka, popa i elektronike sada udružuju sa zvukom Jazz orkestra HRT-a kako bi svoje pjesme predstavili u novom ruhu obogaćenom novim orkestracijama vrsnih aranžmana članova Jazz orkestra HRT-a. Obzirom na epidemiološke preporuke i ograničeni broj posjetitelja mjesta u dvorani već su popunjena.

Venue

MSU – Dvorana Gorgona
Zagreb, Hrvatska