Loading Events
  • This event has passed.

Mangroove u Kulturnom centru Mesnička

31 ožujak, 2018Mangrooveu će se u subotu 31. ožujka KCM-u na pjesmi ‘Ljubavi ni za lijek’ pridružiti i Remi. Bit će ovo prvi put da zajedno uživo izvode pjesmu.

  • 51
    Shares
Mangroove

Ako su se u pjesmi “Ljeto bez nas” poigrali klupskom elektronikom, a na “Tvoja” klasičnim glazbalima, na pjesmi “Sanjala sam ljubav” osvojilli su nas plesnim funk ritmom, a moćnom “Ljubavi ni za lijek”, snimljenom u suradnji s Remi, zakoračili su u hip hop soul. Singl po singl Mangroove beskompromisno koračaju prema novom, četvrtom studijskom albumu. Upravo će novi, još neobjavljeni singl “Nada” premijerno izvesti u subotu 31. ožujka u Kulturnom centru Mesnička. Publika će moći čuti singlove koji će se naći na novom albumu, ali i stare stvari u jednom novom ruhu uz sjajan vokal Željke Veverec, drugu polovicu kreativnog tandema – Tonija Starešinića na klavijaturama te Silvija Bočića na bubnjevima i Lea Beslaća na flauti, klavijaturama i bas gitari.

“Novi singl zapravo je moja mantra. Kao neurotični pesimist često zapadam u melankoliju pa se vadim glazbom, kao i svaka pjesma koju napišem ona je priča, a ovaj put htjela sam si ispričati nešto pozitivno, htjela sam se podsjetiti da su svuda oko mene prekrasne stvari. Nada je ono pernato biće – reče Emily Dickinson – i to mi se urezalo u pamćenje. Ta ptica koja odleti, ali vrati se, meka, topla, lepršava”, kaže Željka Veverec.

Mangrooveu će se u KCM-u na pjesmi “Ljubavi ni za lijek” pridružiti i Remi. Bit će ovo prvi put da zajedno uživo izvode pjesmu.

“Dugo u Zagrebu nije postojao koncertni prostor složen isključivo prema mjerama za ugodno uživanje u glazbi, jednako za izvođače i publiku. Kulturni centar Mesnička nudi upravo to, glazbeni hedonizam par exellence. Zato smo jako sretni što ćemo upravo tamo predstaviti nove pjesme i predstaviti Zagrebu novog člana u našim redovima, ekstra talentiranog multi instrumentalistu Lea Beslaća”, ističe Toni Starešinić.

Prepustite se nesputanom grooveu Mangroovea, 31. ožujka pravac Kulturni centar Mesnička. Ulaznice u pretprodaji potražite online putem www.entrio.hr i na prodajnim mjestima sustava Entrio. Cijena ulaznice: 40 kn

  • 51
    Shares

Details

Date:
31 ožujak, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Kulturni centar Mesnička
Mesnička ulica
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)
  • 51
    Shares