Loading Events
  • This event has passed.

Mangroove u Saxu promovira novi album

17 prosinac, 2015Povodom izlaska novog studijskog albuma ‘Sami’ grupa Mangroove održat će koncertnu promociju u četvrtak, 17. prosinca u kultnom zagrebačkom klubu Sax!

Mangroove (Foto: Sanja Šantak)
Mangroove (Foto: Sanja Šantak)

Album, čiju produkciju potpisuje Zvonimir Dusper Dus, objavljen je pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear. Aktualni singl, nježan i radiofoničan “Pokušaj” (feat. Dado Topić & Igor Geržina) i dalje osvajaju top ljestvice dok je album “Sami” pri samom vrhu službene top liste prodaje albuma.

 

“Sami”, treći po redu album Mangroovea, do sada bilježi najviše gostovanja, a posebno valja istaknuti ono Dade Topića, Tedija Spalata, saksofonista Igora Geržine, Vojkana Jocića, Viktora Lipića i Ane Veverec.

 

Novi album ove kreativne soul funk grupe dobio je sjajne kritike i odlične recenzije koje su između ostalog i potvrdile da se Mangroove s albumom “Sami” prometnuo u „najkvalitetniji domaći pop sastav u ovome trenutku“.

 

Mangrooveu će se u Saxu, kao gost na pjesmi “Pokušaj”, pridružiti naš poznati sakosofonist Igor Geržina uz pjevača Nikolu Marjanovića, a u tijeku večeri bend će podržati i vrsni instrumentalisti Vojkan Jocić i Viktor Lipić.

 

Početak programa predviđen je za 21 sat, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 30 kuna te po cijeni od 40 kuna na dan koncerta.

 

Details

Date:
17 prosinac, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn30 – Kn40
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Sax
Zagreb, Hrvatska + Google Map