Loading Events
  • This event has passed.

Manntra u Močvari promovira novi album

28 ožujak, 2015Rock bend Manntra 28. ožujka dolazi u Zagreb po peti put gdje će započeti domaću turneju kojom će promovirati svoj nadolazeći album.

Manntra
Manntra

Turneja naziva “Venera tour” nosi ime po dugo očekivanom drugom albumu koji će se naći u izdanju Croatia Recordsa. Album će sadržavati deset pjesama među kojima su pjesme koje je Manntra već izvodila live, poput “Mornara”, “Vile” i “Puta”.

 

“Uvijek nam je drago vratiti se u Zagreb zbog odlične i srčane publike s kojom se svaki put fenomenalno zabavimo. Zbog toga smo odlučili i promotivnu turneju započeti upravo tamo, kako bi premijerno predstavili novi materijal u odličnom okruženju. Drago nam je što konačno možemo predstaviti novi album u punom svjetlu nakon više od godinu dana priprema i kreativnosti. Mislimo da s novim materijalom konačno možemo reći kako smo postigli onaj pravi energični “Manntra” zvuk kojem smo težili. Novi album će biti dinamičniji od prvog jer obuhvaća sva lica benda; od beskompromisne žestine pa do melodičnih i laganih pjesama, sve s našim prepoznatljivim prizvukom. Sa svime time na umu, nastup u legendarnoj Močvari možemo slobodno najaviti kao najenergičniji koncert do sada!”

 

Prije Manntre nastupit će bendovi Big Strip Gorila i Kein Engel. Prije, između i nakon bendova muziku pušta DJ Kneža (Zagreb). Cijena ulaznice: 25 kuna

Details

Date:
28 ožujak, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn25
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map