Loading Events
  • This event has passed.

Mario Biondi u dubrovačkom parku Orsula

4 kolovoz, 2015Jedan od najpoznatijih talijanskih soul vokala na svijetu – Mario Biondi, nastupit će 4. kolovoza u dubrovačkom parku Orsula.

Croatia Music Adventures
Croatia Music Adventures

Mario Biondi široj hrvatskoj javnosti postao je poznatiji prije više od pola godine kad je oduševio punu dvoranu Lisinski – njegov fantastični i baršunasti bas poznat je diljem svijeta, a u Italiji trenutno promovira svoj posljednji album „Beyond“ (Sony Music / Menart). Zamjetnu karijeru postigao je u Japanu dok u svojoj karijeri bilježi i izvrstan nastup u Londonskom Royal Albert Hallu gdje je nastupao s grupom Incognito. Mnogi zaljubljenici u soul i jazz su komentirali kako je Biondijev zagrebački koncert bio jedan od najboljih koje su ikada slušali u dvorani Lisinski, što je vrlo smion komentar s obzirom na povijest dvorane. Zagrebački koncert okupio je mnoga lica društvenog života, ali i vinare te enologe među kojima je velik broj Biondijevih obožavatelja. Iako vrlo zauzet turnejom po Italiji na kojoj trenutno promovira aktualni album „Beyond“ , u svojem kalendaru 4. kolovoz je rezervirao za Dubrovnik.

Ulaznice za koncert Marija Biondija možete kupiti putem www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istoga sustava. Pretprodajna cijena iznosi 300 kn dok će na dan koncerta, ukoliko preostane ulaznica, iznositi 350,00 kn.

Details

Date:
4 kolovoz, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn300 – Kn350
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Park Orsula
Dubrovnik, Hrvatska + Google Map