Loading Events
  • This event has passed.

Mario Biondi u Tvornici kulture

6 listopad, 2018Mario Biondi, jedan je od najljepših muških vokala svjetske glazbene soul – jazz scene dolazi u Zagreb., točnije 6. listopada u Tvornicu kulture.

  • 5
    Shares
Mario Biondi (Foto: Marco Shermes)

Talijanski umjetnik poznat je po toplom, dubokom i senzualnom glasu zbog čega ga mnogi nazivaju i talijanskim Barryem Whiteom. Karijeru je započeo 1988. godine kao prateći vokal mnogim afirmiranim glazbenicima, među ostalim i Rayu Charlesu. Ove jeseni se predstavlja publici na koncertu šestog listopada u potpuno renoviranoj Tvornici kulture.

Ovim koncertom otvara se serijal Musicology Barcaffé Sessionsa. Tom prilikom publika će moći uživati u mnogobrojnim Mariovim hitovima poput “This is what you are”, “Shine on”, “Close to you”, “Deep space” i mnogim drugim, ali i u pjesmama s Marijevog novog albuma “Brasil”.

Musicology Barcaffé Sessions osmišljen je kao posebna vrsta glazbenog uživanja i koncertnog iskustva. To nije festival s masovne posjećenosti već glazbeno uživanje u manjim klupskim koncertima do tisuću ljudi, na kojima skoro da možete dodirnuti svojeg omiljenog izvođača. Ovakvim pristupom stavlja se naglasak na glazbu, umjesto na show i vizualne efekte. Razbijanjem festivalskog koncepta kojim se koncerti grupiraju kroz nekoliko uzastopnih dana, ljubitelji glazbe mogu uživati u koncertima tijekom čitave godine.

Cilj Musicology Barcaffé Sessions je poticati intimni užitak u glazbi i u bliskom kontaktu s izvođačem. Koncept serijala je jednostavan – pažljivo odabrani izvođači jazz, funk, soul, r’n’b, ili drugih žanrova, s naglaskom na kvalitetu u svakom segmentu. Mnogo pažnje posvećuje se i odabiru koncertnog prostora, ozvučenju i svemu onome što je uvjet potpunom prepuštanju i uživanju u odličnoj glazbi.

Ulaznice u prodaji: na prodajnim mjestima Eventima. Ulaznice: 145 kuna.

  • 5
    Shares

Details

Date:
6 listopad, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
145kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb
  • 5
    Shares