Loading Events
  • This event has passed.

Marissa Nadler i Sir Croissant u Začaranoj Močvari

21 rujan, 2019Multitalentirana Marissa Nadler se nakon gotovo tri godine vraća u Hrvatsku. U sklopu koncerta u zajedničkoj organizaciji Začarane Močvare i Hangtime Agencyja predstavit će svoj osmi studijski album ‘For My Crimes’. Prije Marisse nastupit će mladi kantautor Sir Croissant. Koncert će se održati u Močvari u subotu, 21. rujna.

Marissa Nadler (Foto: promo)

Marissa svojim prepoznatljivim vokalom i glazbom koja je mješavina raznih žanrova poput folka, indie rocka, dream popa i americane ne ostavlja nikoga ravnodušnim već gotovo 20 godina svoje karijere. Sve to je posebno došlo do izražaja na posljednjem izdanju “For My Crimes” koje je istovremeno i dinamično i intimno, uz Marissin očaravajući glas – lišen gotovo svih reverba – koji je u središtu svih tih pjesama, a za koji su u Pitchforku napisali da bi vas „odveo ravno u Had“. Emocionalni raspon njezinih izvedbi može se na albumu čuti više nego ikada prije, a ona kao pjevačica nikada nije zvučala samouvjerenije.

Iza umjetničkog imena Sir Croissant stoji banjalučki kantautor Igor Božanić. Unatoč svojoj mladosti, nastupio diljem regije, pa tako i već nekoliko puta u Hrvatskoj – od Indirekt festivala pa festivala kantautora u Močvari kojoj se opet vraća u ulozi podrške Marissi Nadler. Iza sebe ima dva i od publike i od kritike sjajno prihvaćena EP-a.

Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu i preko sustava Entrio. Na dan će koštati 90 kuna.

Details

Date:
21 rujan, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
75kn – 90kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,