Loading Events

Mark Mrakovčić u CirkoBalkana šatoru u dvorištu Močvare

16 lipanj, 2021Koncert će se održati 16. lipnja na livadi iza Močvare u CirkoБalkana šatoru. Pozornica se nalazi ispod šatorskog krova, dok će publika biti na otvorenom i na stolicama uz dovoljan razmak.

Mark Mrakovčić (Foto: promo)

Koncert Marka Mrakovčića koji se trebao održati u srijedu, 5. svibnja, prebačen je na 16. lipnja u šator CirkoBalkane. Mark Mrakovčić je ime koje se već dugi niz godina provlači domaćom alternativnom glazbenom scenom te koje su mnogi od vas vjerojatno već čuli, pa makar samo negdje usput.

Naravno, najvjerniji pratioci scene znaju da je Mark Mrakovčić zagrebački glazbenik i producent koji je do sada surađivao s velikim brojem glazbenika (Lovely Quinces, Mašinko, Them Moose Rush, Irena Žilić, Punčke, Alejuandro Buendija…), a prije malo manje od godinu dana objavio je svoj debitantski album pod imenom “Breeding Black Sheep”. Izdan za etiketu Dostava Zvuka, album je izazvao opće oduševljenje i pobrao izvrsne recenzije, a kako i ne bi kad ga je Mrakovčić marljivo klesao dugi niz godina, od glazbe i teksta, do snimanja, produkcije, miksa i mastera. Osim dobrih reakcija slušatelja, “Breeding Black Sheep” nominiran je za Porina kao najbolji album alternativne glazbe te je bio u konkurenciji za čak tri kategorije Rock&Off nagrade. Budući da je nastajao u širokom rasponu godina, album predstavlja svojevrsni presjek dijela Mrakovčićeva života, sadržavajući osam pomno odabranih pjesama, dok se ostale, uz nekoliko novih, čuvaju za sljedeći.

U kombinaciji s novim pjesmama, Mark Mrakovčić u Močvaru dolazi predstaviti “Breeding Black Sheep” za čiju promociju je okupio bend koji čine Tony Mrakovčić na bubnjevima, Ivica Antunović (Naranča) na basu i Anja Tkalec na gitari, etablirani glazbenici, pronađeni i uvježbani za vrijeme lockdowna, koji su svaki na svoj način album nadogradili pravim bendovskim zvukom.

Cijena ulaznice: 50 kn. Pretprodaja: entrio.hr i prodajna mjesta Entria. Početak u 20:00 sati.

Kupljene ulaznice za 5. svibanj i dalje vrijede.

Details

Date:
16 lipnja
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb