Loading Events
  • This event has passed.

Marti Brom’s Rancho Notorious stiže u Route 66

25 rujan, 2019Marti Brom je jedna od ključnih figura roots/rockabilly/country scene od 1990-ih do danas.

Marti Brom

Zagrebački klub Route 66 nastavlja s dovođenjem sjajnih izvođača svjetske roots/rockabilly/country scene, pa tako u srijedu 25. rujna tamo moemo gledati jednu od njenih najznačajnijih figura, Marti Brom, koja je u  svojoj karijeri surađivala s glazbenim velikanima poput Wande Jackson, Jimmieja Vaughana, Lou Ann Barton, Nicka Currana, Cornella Hurda, Janis Martin, Rosie Flores i mnogim drugima.

Rođena u St.Louis-u u Missoury, a 1990. godine seli u Austin, Texas, gdje se počinje profesionalno baviti pjevanjem uz bendove poput Jet Tone Boys i High Noon. Nastupala je na festivalima i održavala turneje u Finskoj, Njemačkoj, Engleskoj, Francuskoj, Australiji i Japanu. 2013. na turneji po Skandinaviji joj se pridružuje švedski bend okupljen oko izdavačke kuće Enviken Records čiji su članovi veterani roots/rockabilly/rock’n’roll scene.

 

Ovaj fantastični četverac (Ulf Back: gitara, Stefan Nykvist: klavir, Peter Fröbom: kontrabas, Mattias Hyttsten: bubnjevi) prati Marti na ovoj europskoj turneji i zagrebačkom koncertu koji ne smijete propustiti.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti na šanku Route 66.

Details

Date:
25 rujan, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
50kn
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Route 66
Zagreb,