Loading Events
  • This event has passed.

Massive Infection Festival dovodi Eyehategod, Bison, LLNN, Killed A Fox i Brain Production

9 svibanj, 2018Rezervirajte 9. i 10. svibnja za uskrsnuće mini džn-džn festivala u Vintage Industrialu – Massive Infection Festival vol. 2 koji i ovog puta traje dva dana.

  • 5
    Shares
Eyehategod

Prvi dan predvode kumovi sludge i teških rifova – Eyehategod iz New Orleansa, koji prvi put stižu u Hrvatsku. Koncert će otvoriti zagrebački stoner/rock miljenici Killed A Fox, koji će promovirati novi, treći studijski album imena ‘Crown Shyness’.

Drugog dana strmoglavit će se kanadski stoneri Bison, koji iza sebe vuku albume sa Metal Blade Recordsa, a ovom prigodom sa sobom vuku i mladi mračni doomy metalizirani danski bend LLNN, koji iza sebe ima tri izdanja. Uvertiru u strane vode dat će lokal patrioti, zagrebačko-krčki rockeri Brain Production.

O headlinerima:

Eyehategod ili EHG krenuli su s radom 1988. godine i u ubrzo postali jedno od kultnih imena NOLA scene. Iako su doživjeli neke promjene u postavi, srž i dalje, nakon 25 godina drže gitarist Jimmy Bower (Blatant Frustration, Superjoint Ritual, Clearlight, Down, Crowbar, Corrosion of Conformity) i Mike IX Williams (Arson Anthem, Outlaw Order, The Guilt Of…, Corrections House), koji je nakon proteklih par godina i zdravstvenih problema, odlučno primio mikrofon u ruku i odlučio odraditi sve što može na pozornicama na kojima nije bio.

Bison (prije poznat kao Bison B.C.) odličan je heavy stoner metal bend iz Vancouvera te djeluju od 2006. godine pod vodstvom gitarista i pjevača Jamesa Farewella. Do promjene imena je došlo nakon što su potpisali ugovor s Metal Blade Recordsom pod imenom Bison B.C. , ali su ga promijenili kako ne bi došlo do ‘pravne’ zabune obzirom da je u to vrijeme nekoliko drugih bendova koristilo to isto ime. Asfalt i pozornice su djelili s bendovima poput 3 Inches Of Blood, Genghis Tron, Baroness, The Ocean Collective and Priestess, Coliseum, Weedeater, High on Fire.

Karte dan #1: 80/100 kn
Karte dan #2: 60/80kn
Festivalska karta: 120kn
Pretprodaja: VIB (Savska 160) &Dirty Old Shop (Tratinska 18)

  • 5
    Shares

Details

Start:
9 svibanj, 2018 u 21:00
End:
10 svibanj, 2018 u 23:30
Cost:
60kn – 120kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
  • 5
    Shares