Loading Events
  • This event has passed.

Matija Dedić i Lana Janjanin na koncertu za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji

14 veljača, 2021Matija Dedić i Lana Janjanin priređuju jazz Valentinovo 14. veljače s Fondom 5.5 i Zakladom Solidarna u svrhu pomoći Sisačko-moslavačkoj županiji.

Matija Dedić i Lana Janjanin u Hrvatskom Glazbenom Zavodu

Kako 2020. nije bila najbolja godina za mnoge, naši renomirani jazz glazbenici – Matija Dedić (klavir) i Lana Janjanin (vokal) – odlučili su svima uljepšati Valentinovo, te se po prvi puta na koncertnoj pozornici zajedno predstaviti publici. Ovim humanitarnim jazz koncertom pozivamo sve da putem Fonda 5.5 doniraju za područje Sisačko-moslavačke županije, koje je najviše pogođeno potresom u prosincu. Ovu akciju podržao je i Hrvatski glazbeni zavod, ustupivši svoj prostor unatoč činjenici da je i sam u teškoj situaciji nakon zagrebačkog potresa.

Koncertu možete nazočiti na dva načina:

1. Uživo u Hrvatskom Glazbenom zavodu
Sukladno epidemiološkim mjerama i limitiranim dozvoljenim brojem ljudi, u prodaji je svega 40 VIP ulaznica, koje možete kupiti po cijeni od 500 kn. Kupnja ulaznica za Glazbeni zavod ovdje.

2. Online
Koncert je dostupan i u online obliku, te ga možete pratiti putem live streama uz svoje voljene u atmosferi nedjeljnje večeri. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 50 kn. Nakon uplaćene donacije dobit ćete email sa linkom na live stream. Glazbenici apeliraju da se kupi broj ulaznica koji odgovara iznosu željene donacije. Kupnja ulaznica za YouTube prijenos ovdje.

Details

Date:
14 veljače
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
50kn – 500kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Hrvatski glazbeni zavod
Zagreb,