Loading Events
  • This event has passed.

Medvedgradske glazbene večeri: Urban & 4, Voland Le Mat, Sara Renar, Luce, FOR i Side Project

14 srpanj, 2016Koncerti na Medvedgradu postali su tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu grada Zagreba. U organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica“ i Menart BPM-om i ove godine Medvedgradske glazbene večeri održat će se kroz tri večeri. Na glavnoj pozornici 14. srpnja nastupit će Luce i Sara Renar, 15. srpnja nastupa Urban & 4, a ime trećeg izvođača čiji će se koncert održati 16. srpnja, još je tajna koju će organizatori otkriti 23. lipnja u večernjim satima.

Medvedgradske glazbene večeri
Medvedgradske glazbene večeri

Manifestacija je i ove godine dodatno obogaćena pretprogramom „Akustika na vrhu kule” nastalim u suradnji s glazbenim portalom Muzika.hr. Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi, predstavit će se mladi hrvatski kantautori: Side Project (14. srpnja), Voland Le Mat (15. srpnja), FOR ( 16. srpnja).
Ulaznice: Pojedinačne ulaznice možete kupiti online putem www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava (Glazbena knjižara Rockmark, TISAK media, Aquarius Records, Croatia Records, Algoritam Profil Mozaik…). U prodaju je za početak pušteno 230 pojedinačnih ulaznica. 20 paket ulaznica za sve tri večeri u prodaji će biti od 24.6. do 30.6.2016. Cijena paketa iznosit će 200 kn umjesto 230 kn. Program „Akustika na vrhu kule“ ne plaća se posebno, a na njemu će moći prisustvovati samo trideset dovoljno brzih kupaca isključivo pojedinačnih ulaznica koji pri kupnji izaberu opciju s programom „Akustika na vrhu kule“, s obzirom da taj program nije uključen u paket. U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222.

 

Prijevoz: Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag. Polasci minibusa kod Šestinske crkve ići će prema sljedećem rasporedu: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45. Nakon iskrcaja iz autobusa do Medvedgrada ima još 10-ak minuta hoda, a povratak je organiziran po završetku koncerta. Organizatori ljubazno mole za strpljenje zbog zahtjevnosti sljemenskih cesta i lokacije.

 

Ulaz publike u prostor Medvedgrada od 19:00 sati. Medvedgradska vrata otvaraju se u 19 sati kako bi posjetitelji do koncerata mogli prošetati između drevnih zidina, zaviriti u njihove tajne zakutke i osluhnuti njihove poviješću natopljene priče.

 

Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću. Kao i svake godine, osim pozitivne energije i udobnih cipela, ni ove godine ne zaboravite ponijeti i vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno.

Details

Start:
14 srpanj, 2016 u 20:00
End:
16 srpanj, 2016 u 23:55
Cost:
Kn200 – Kn230
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , , ,

Venue

Medvedgrad
Zagreb, Hrvatska + Google Map