Loading Events
  • This event has passed.

Membrain Festival: Preko 70 izvođača iz 13 zemalja Europe dolazi ovo ljeto u Šibenik

18 kolovoz, 2016Novi underground festival koji štuje bass kulturu, Membrain festival, ovo se ljeto po prvi put održava u Hrvatskoj, tj. Šibeniku od 18. do 21. kolovoza. Tim povodom na prostor bivše vojarne Minerska u uvalu u Šibenskom kanalu, dolazi preko 70 europskih izvođača širko lepeze bazz žanrova

Membrain Festival
Membrain Festival

U tri dana intenzivnog programa plus zadnji “chill out” dan, od 18. do 21. kolovoza, Šibenik postaje centar europske underground bass kulture i na jednom mjestu okuplja najeminentnija im ena scene uz bogat kulturni, edukativni i ugostiteljski program. Organizatori najavljuju nešto posve drugačije od onoga što se do sada moglo vidjeti na festivalima sličnog karaktera.

 

“Donosimo esenciju underground scene bass muzike, s namjerom razmjene kultura posto je Hrvatska zadnjih godina postala popularna festivalska scena, ali dosada nije po mome znanju imala event poputovoga. Izabrali smo Šibenik zbog svoje posebne lokacije, okruženja te pomno građene bass scene. To je presudilo u odabiru lokacije za Membrain festival. Posjetitelji mogu očekivati glazbena imena poznata na Zapadu po gradovima kao što su London, Amsterdam, Pariz, Berlin itd. u smislu underground partija, ali u posebnom dalmatinskom settingu. E baš taj tvis je ono što će činiti ovaj event potpuno drugačijim i posebno zbližiti dva pogleda na stvar, bass muziku zaljubljenika iz inozemstva i iz regije .” kazao je Davor Dedić, glavni organizator festivala.

 

Ovogodišnji line up je kompletno finaliziran, a najpoznatija imena koja će ovo ljeto tresti tri hangara i plažu uvale Minerska zasigurno su: Hybrid Minds, Sub Zero, NCT, DJ Levela, Jaydan, T and Sugah, Numa Crew i mnogi drugi. Povlaštene cijene ulaznica pripremljene su za ex YU publiku, i mogu se kupiti u Entrio servisima, on line ili na preko 40 prodajnih mjesta u Hrvatskoj (https://www.entrio.hr/event/membrain -festival -2016-3336) Cijena festivalske karte iznosi 350, a dnevne 145 kuna. Ulaz nedjeljom bit će besplatan.

Details

Start:
18 kolovoz, 2016
End:
21 kolovoz, 2016
Cost:
Kn145 – Kn350
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Uvala Minerska
Šibenik, Hrvatska + Google Map