Loading Events
  • This event has passed.

Membrain Festival u Šibenik donosi čistu esenciju europske underground bass scene

8 kolovoz, 2019Ova godina bila je prekretnica i za četvrti Membrain Festival koji sutra svoja vrata otvara na novoj lokaciji – rt i kamp Martinska na samom ulazu u šibenski kanal. Martinska je ovo ljeto postala nova hit festivalska destinacija u Dalmaciji, a promjena lokacije je odigrala pozitivnu ulogu i u slučaju Membraina. Ovogodišnje izdanje ovog najvećeg okupljanja bass glazbe u Dalmaciji, tako od 8. do 11. kolovoza, okuplja preko 80 DJ-eva iz cijeloga svijeta koji će na tri pozornice preko ručno rađenih soundsystema prezentirati ono najbolje što trenutno underground bass scena pruža.

Membrain Festival

Žanrovska glazbena lepeza je uistinu široka, pa se tako od sutra na Martinskoj, nesvakidašnje za ove prostore, mogu čuti zvukovi od DnB-a preko Global & Tropicala, Duba i Ragga, Dubstepa pa do Grimea i Experimentala. I to na radost mnogobrojne festivalske publike, koja prvenstveno u Šibenik dolazi iz Engleske i Nizozemske, a koje bi ove godine trebalo biti najviše do sada, kako doznajemo od organizatora Membraina.

Ideja vodilja festivala od početka je da se na jednom mjestu dotiče i spaja atmosfera iz europskih underground klubova s prirodnim ambijentom srednje Dalmacije u srcu ljetne sezone. Tako će i ove godine svi posjetitelji Martinske moći uživati u četiri dana sunca, mora, kupanja, kampa u hladu guste borove šume, ali i bogatoj gastro ponudi lokalnih jela i pića.

Festivala vrata otvaraju se već u četvrtak od 16 sati, a program traje svaki dan do 7 ujutro. Raspoređen je na tri različite pozornice na kojima će svako naći neki đir za sebe. Do Martinske se ovo ljeto lako stiže brodskom linijom od šibenske rive i nazad, a na raspolaganju su i taxi brodovi i auto prijevoznici.

Pretprodaja ulaznica traje do 13 sati 8. kiolovoza preko Entrio sustava i na štandu na šibenskoj rivi, a nakon toga počinje prodaja na ulazu u festival. Festivalska ulaznica po trenutnoj cijeni od 250 kuna uključuje i sva četiri dana besplatnog kampiranja.

Membrain Festival realizira se u organizaciji šibenskog PARK-a, lokalnih promotora koji već gotovo desetljeće organiziraju prepoznatljive šibenske projekte Kulturaljku i Regius festival.

Details

Start:
8 kolovoz, 2019
End:
11 kolovoz, 2019
Cost:
250kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Rt Martinska
Šibenik, Croatia (Local Name: Hrvatska)