Loading Events
  • This event has passed.

MENTprizent Koala Voice, Čao Portorož & Blaž u Tvornici kulture

22 studeni, 2016MENTprizent naziv je turneje kojom će se ljubljanski festival predstaviti, kroz nastupe bendova Koala Voice i Čao Portorož te producenta Blaža, publici u našoj regiji. Serija koncerata počinje u Tvornici kulture 22. studenog, a nastavlja se u Pečuhu, Beogradu, Skopju i Nišu.

Koala Voice
Koala Voice

Koala Voice – Kombinirajući upbeat indie zvuk s garažnim popom i duhom 70-tih ovaj odličan bend osvojio je slovensku, ali i europsku publiku debijem “Kangaroo’s Neighbour”. Pozitivnom energijom nabijeni nastupi osigurali su im više od 50 svirki prošle godine, a uspjeli su osigurati nastupe na festivalima poput Exita, Eurosonica, Tallinn Music Weeka, Wild Minta, Reeperbahna i Waves u Beču i Bratislavi. Trenutno rade na svom drugom albumu.

 

Čao Portorož
Čao Portorož

Čao Portorož ne vole duge uvode na papiru, niti duge pjesme. Glasni i žestoki pronašli su ono mjesto gdje se punk i gitaristički indie susreće s pop formama. Na neki način može se reći da je njihov zvuk tribute alter rocku 90tih i new wave bendovima nastalim na ovim prostorima.

 

Blaž
Blaž

Blaž je glazbeni put počeo kao hip hop producent, ali se na nekog vremena okrenuo elektronici na veoma eklektičan način. Lutajući od hip hop beatova preko ambijentale sve do uzbudljivih melodija I eksperimentalnih glitcheva Blaž predstavlja jednog od najzanimljivijih regionalnih glazbenika.

 

MENT Festival će se održati od 1. do 3. veljače 2017. u Ljubljani.

 

Ulaznice su u pretprodaji 20 kn, a na dan koncerta 30 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, poslovnice Atlasa, Aquarius CD shopovi, Croatia Records, Bogovićeva ulica 5, Zagreb, Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb, Printaonica kod Bijelog čarobnjaka, Ilica 76, Zagreb, Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb, Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb i www.entrio.hr

Details

Date:
22 studeni, 2016
Time:
21:30 - 23:55
Cost:
Kn20 – Kn30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska + Google Map