Loading Events
  • This event has passed.

Meritas i Jelena Radan u Saxu

8 ožujak, 2018Meri Jaman, Anita Valo (Meritas) i Jelena Radan udružile su snage u zajedničkom projektu ‘When Tommorow Comes’ i po prvi put ga izvesti u Saxu u četvrtak, 8. ožujka.

  • 3
    Shares
Meri, Anita & Jelena (Foto: Davor Ivenović)

U njemu s užitkom izvode pjesme autora i izvođača koji su ih pratili kroz njihovo sazrijevanje do danas. Zapravo su započele samo sa ženskim pismom, ali su kroz godine nastupanja u ovoj kombinaciji proširile glazbenu priču na pjesme koje im nešto znače i za koje bi voljele da su pisane za njih. Osim stranih, na popisu su i njihove autorske pjesme, a uz pratnju glazbenika Ivana Božanića na bas gitari, Zdeslava Klarića na klavijaturama i Tina Ostreša na cajonu.

Ovo je svojevrsna poslastica jer u ovom obliku u Zagrebu već dugo nisu klupski zasvirale, a i publici koja ih je dosad doživjela očito ima nešto zanosno u ovoj kombinaciji tri sasvim različite osobnosti i vokala.

Ulaznice se mogu osigurati u klubu Sax za 55 kuna u pretprodaji dok će ako ih ostane na dan koštati 70 kuna. Važno je napomenuti da je koncert polusjedeći i s ograničenim brojem ulaznica.

  • 3
    Shares

Details

Date:
8 ožujak, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
55kn – 70kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Sax
Zagreb,
  • 3
    Shares