Loading Events
  • This event has passed.

Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca ponovno zajedno u Cinestar kinima

9 listopad, 2019Kako bi na veličanstven način proslavili dvadesetu godišnjicu nastupa koji je održan 1999., Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca ponovo su zajedno 9. listopada zbog ‘S&M²’.

Metallica ‘S&M²’

Jedan od najpopularnijih bendova svih vremena, dolazi na velika platna početkom listopada gdje ćete imati priliku vidjeti nastup zajedno sa Simfonijskim orkestrom San Francisca, pod nazivom “S&M²”. Originalne koncerte “S&M”, Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca izveli su pod ravnanjem Michaela Kamena u proljeće 1999. u Berkeley Community Theatre. Koncert koji ćete gledati 9. listopada uključuje izvedbe originalnih aranžmana koje će sada po prvi put izvesti uživo nakon 20 godina, a na repertoaru su i nove pjesme za čije je aranžmane zadužen Bruce Coughlin.

U projekt je uključen i legendardni dirigent simfonijskog orkestra, Michael Tilson Thomas kojem je ovo i posljednja sezona na poziciji glazbenog direktora orkestra. Prva suradnja dvaju legendi San Francisca, Metallice i Simfonijskog orkestra San Francisca bila je nevjerojatan trenutak u glazbenoj povijesti prije dva desetljeća, a album S&M nagrađen je Grammyijem.

Ponovnom suradnjom 2019. godine, okupili su se kako bi izveli “S&M²” te odali posebnu čast legendarnoj suradnji, a fanovi diljem svijeta zahvaljujući Trafalgar Releasingu na ovaj način dobivaju priliku koja se doista ne propušta. Vama najbliže CineStar kino pronađite na www.metallica.film.

Bend iza sebe ima više od 120 milijuna prodanih albuma, preko 2.5 milijardi streamova, 9 Grammyija, višestruke MTV nagrade te mjesto u Rock & Roll kući slavnih od 2009. godine.

Details

Date:
9 listopad, 2019
Time:
19:00 - 23:30
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Cinestar
Više lokacija
Zagreb, Hrvatska