Loading Events
  • This event has passed.

Mika Male na Škrabici u Booksi

6 prosinac, 2012Šesteročlani zagrebački bend Mika Male predstavit će se u četvtak 6. prosinca u Booksi u akustičnom izdanju.

Mika Male

Škrabica je glazbeni program kojeg su u Booksi prije dvije godine pokrenuli Ante Perković, Nina Romić i Luka Belani i koji vam je predstavio mlade i/ili još neafirmirane i/ili još neširoko popularne glazbenike-kantautore.

Od proljeća 2012. kormilarenje Škrabicom preuzeo je Adam Semijalac (poznatiji kao Bebè Na Volè) koji se, na veliku radost svih nas u Booksi, pokazao kao fletan i vehementan kapetan. Zahvaljujući njemu i glazbenicima-autorima-entuzijastima u dobroj svirci moći ćete uživati svaki drugi četvrtak u Booksi i pritom još učiniti dobro djelo. Naime, kako je upad slobodan za sve, a u svirku koju ćemo čuti uloženo je vrijeme, trud, entuzijazam, da ne kažemo i putni troškovi za neke, fer je i suvislo da glazbenici dobiju nešto zauzvrat. A to nešto su dobrovoljni novčani prilozi koje svi prisutni mogu ubaciti u škrabicu. Sva skupljena lova ide glazbenicima.

U četvrtak 6. prosinca nastupa bend Mika Male.

Mika Male je šesteročlani bend iz Zagreba. Do sada imaju izdana dva abuma, Bijelo i Vremenom, koji su dočekani sjajnim reakcijama publike i kritike. Njihova snaga leži u međuigri glazbe i teksta koji se međusobno prožimlju i ne daju jednostavno razdvojiti. Oni vas uvlače u svoj svijet atmosferičnošću izvedbe. Njihove vas pjesme prožimaju i preuzimaju tako da na trenutak zaboravite gdje ste.

Mika Male će, nakon duže koncertne pauze (uz iznimku festivala Terraneo) zbog dovršavanja svog trećeg albuma, dočekati s pregršt starih i novih pjesama koje vrlo rijetko sviraju uživo te u ponešto izmijenjenim aranžmanima, posebno pripremljenim za ovu akustičnu priliku.

Venue

Booksa
Zagreb, + Google Map