Loading Events
  • This event has passed.

Mika Male u MM centru promovira album ‘Gdje se sastaju luđaci’

7 prosinac, 2013Koncertna promocija albuma ‘Gdje se sastaju luđaci’ benda Mika Male, održat će se u subotu, 7. prosinca u MM centru.

Mika Male (Foto: Dario Krmpotić)

„Gdje se sastaju luđaci“ pomno je aranžiran i pažljivo sniman treći album zagrebačkog benda Mika Male. Nakon hvaljenog albuma „Vremenom“ iz 2010. godine, bend se sljedećih nekoliko godina zatvorio u studio u kojem je tražio načine da još više proširi svoju zvučnu paletu te granice skladateljskog i spisateljskog umijeća. Najavni singl „Bijeg“ najavio je tu promjenu boje i širenje horizonata. Album „Gdje se sastaju luđaci“ prožima neupitni dodir zajedništva. On je prisutan u svakoj od 12 pjesama albuma bile one lepršave, brze, sjetne ili romantične, melankolično-refleksivne ili pogonjene dramatičnim narativom. Stilski raznoliki, posvećeni isključivo pjesmi te glazbi i stihovima koju ona prenosi, Mika Male se i s ovim albumom potvrđuju kao bend bez suvremenika s kojim bi ih se dalo lako usporediti.

Istovremeno ozbiljan, razigran i poetičan „Gdje se sastaju luđaci“ je album koji ni u jednom trenutku ne podcjenjuje slušatelja, već ga svakom svojom notom poziva na razgovor i otkrivanje novih glazbenih svjetova.

Početak je u 21 sat, a cijena ulaznice 20 kuna.

Details

Date:
7 prosinac, 2013
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

MM Centar
Zagreb, Hrvatska + Google Map