Loading Events
  • This event has passed.

MIMO u MSU predstavlja don_t go i bend Roppongi Red

6 svibanj, 2018Sedmi koncert pete MIMO sezone održat će se 6. svibnja u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti.

  • 3
    Shares
MIMO u MSU

don_t go je hrvatsko-austrijski, u biti, elektronički projekt koji se trenutačno razvija u Beču. Zvuk dua don_t go delikatna je mješavina emocionalnih vokala Nine Jukić i grooveova Alexandera Forstnera, omotana u melankolične melodije klavira i gitare. Jedna od čari ovoga benda jest to što sve to loopiraju uživo, a oslanjaju se na što je manje moguće pretprogramiranja.

Roppongi Red u dalekom je Tokiju ime četvrti za partijanje i najbolje provode, a u Hrvatskoj za novu klupsku senzaciju. Šljokice, ljubav i prljavi ritam geslo je energičnoga zagrebačko-bečkog sastava Roppongi Red čiji se zvuk može opisati kao mješavina elektroničkih plesnih stilova. Okosnicu benda čine vokalistica Ms Bing i producent Daniel Šuljić, koji su ujedno i autori svih pjesama. Od benda Roppongi Red možete očekivati mnogo lijepih stihova ovjenčanih lako pamtljivim melodijama te energičnih nastupa koji će zabaviti čak i smrtno ozbiljnu publiku.

Organizator poručuje: Zbog ograničenog broja sjedala u dvorani molimo vas da dođete i osigurate si mjesto na vrijeme. Pola sata prije početka koncerta je dovoljno. Koncert počinje točno u 20:05 sati.

Koncerti imaju izravni prijenos na Prvom programu Hrvatskog radija i video live stream na www.mimo.com.hr i Mimo facebook stranici. Posebnom ugođaju na koncertima pridonosi amfiteatarski oblik dvorane koji posjetiteljima omogućuje nesmetano praćenje procesa stvaranja glazbe uz kristalno čist 3D zvuk.

Preporučena donacija za koncerte je 20kn. Sav prihod od donacija ide izvođačima.

Nakon koncerta druženje se nastavlja u Spunku.

  • 3
    Shares

Details

Date:
6 svibanj, 2018
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Muzej suvremene umjetnosti
Zagreb, Hrvatska
  • 3
    Shares