Loading Events
  • This event has passed.

Mladi pacifisti iz Grafičke škole organiziraju koncert ‘Rock For Ritz’

22 travanj, 2013Danas u 19 sati u Vintage Industrial Baru održat će se humanitarni koncert protiv nasilja ‘Rock for Ritz’. predstavit će se mladi demo bendovi iz Grafičke škole u Zagrebu.

Rock For Ritz

Humanitarni koncert održava se na inicijativu učenika Grafičke škole u Zagrebu uz veliku podršku njihovog ravnatelja Dubravka Deželića. Cijena karte je 20,00 kn, a karta se može kupiti kod glavnih organizatora i promotora projekta: Doriana Đermanovića 0998764760 i Mateje Iljašev 0955973812.

Karte se ne mogu kupiti u klubu, već samo kod organizatora projekta. Sav prihod od prodaje karata je donacija za nastavak rada Savjetovališta “Luka Ritz”.

Mladi pacifisti iz Grafičke škole svoj odgovor na ulično nasilje među mladima, u kojem je život prije gotovo pet godina izgubio njihov kolega, tadašnji maturant Luka Ritz, daju organizacijom humanitarnog koncerta ‘Rock for Ritz’. Headliner će biti Dino Jelušić, a svoje glazbene radove predstavit će mladi bendovi Goatfish, Letterbomb, Newton and the Isaacs, Lemon 3, Alternation, Proleter.

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map