Loading Events
  • This event has passed.

Močvara FB Live Sessions: Ischariotzcky

15 travanj, 2020U srijedu, 15. travnja s početkom u 21 sat budite uz Facebook stranicu Močvare gdje je na redu još jedan live session. Najnoviji dodatak Močvarinim intimnim kućnim live sesijama je upravo sastav oko čijeg nam se imena svima lomi jezik —Ischariotzcky.

Ischariotzcky (Foto: promo)

Iza ovog indie pop sastava krije se niz glazbenika predvođenih pjevačem, tekstopiscem i producentom Joškom Klarićem. Joško će za vas iz svoje Konobe u Brelima pokušati samostalno dočarati atmosferu Ischariotzckog, izvodeći pjesme u njihovom izvornom obliku. Iz karantene u Brelima Joško nam šalje samo dobre želje, nada se da ste zdravi i na sigurnom te da upijate sadržaje koje volite.

O bendu: Nakon benda Pešes, Joško Klarić se 2015. počinje više koncentrirati na glazbenu produkciju i stvarati glazbu u svom kućnom studiju Konoba u Brelima. S vremenom se broj pjesama povećavao i u sklopu Konoba Sessionsa počele su pripreme za svirke uživo, zajedno s Jurom Brekalom na bubnju, Jakovom Puharićem na gitari, Petrom Klarić u ulozi vokala i Petrom Šošić na klavijaturama. Pozivom na Demofest u Banja Luci 2017. napravljena je prekretnica i Ischariotzcky počinje službeno funkcionirati kao bend. Kombiniranje suvremenog i tradicionalnog te vješto koketiranje sa žanrovima postaje rezime njihovog zvuka što se po prvi put uživo moglo čuti na Šakan festivalu gdje debitiraju u velikom sastavu nakon što su se bendu priključili i Ivan Srzić na bass gitari, Adam Gvozdenović na trubi, Tea Bašković na trombonu i Borna Augustinović na perkusijama. Nešto kasnije zaključuje se današnji sastav benda sa Stipanom Popovićem na gitari te Danielom Curićem na trubi. U studenom 2018. objavljen je njihov prvi album “Recovery” s kojeg izdvajaju još tri singla popraćena videom; “Nothing at all”, “Solong” u suradnji s LovelyQuinces te “Mountain Theme” kojim zaključuju svoj prvi album i označavaju početak rada na novoj glazbi.

Ako želite podržati ovaj događaj možete uplatiti donaciju prije ili nakon koncerta.

Details

Date:
15 travnja
Time:
21:00 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Facebook stream
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)