Loading Events
  • This event has passed.

Močvara FB Live Sessions: Nellcote

3 travanj, 2020U petak 3. travnja do vaših domova iz Močvare stiže Nellcote. Stream je na Facebook stranici Močvare od 21:00-21:45 sati.

Nellcote (Foto: promo)

Vinko Ergotić, pjevać grupe Nellcote će izvesti polusatni akustični set koji će odsvirati uživo iz svoje sobe. Setlista će biti složena od pjesama koje se tematikom mogu povezati uz ova apokaliptična, tužna vremena koja su nas zadesila, razdvojila i zatvorila. Ali neka to bude melankolija i deprica koja će vas zagrliti i bit vam drug na tih pola sata. Bit će tu starih dobro poznatih pjesama, friških premijera, a možda se zalomi i koja obrada.

Nellcote je četveročlani zagrebački autorski bend čija se glazba može smjestiti na među alternative, indieja i bluesa. Osim osnivača i glavnog autora Vinka Ergotića (vokal i gitara), bend čine Igor Ivešić (gitara), Lana Filipin (bas, back vokali) i Filip Barac (bubnjevi). Nellcote iza sebe ima nekolicinu singlova te EP album Surrender, a nedavno im je izašao prvi dugosvirajući nosač zvuka, Disturbance in a Quiet Summer Night. Premda je ova postava nova, u dosadašnjim postavama Nellcote je svirao u mnogim popularnim zagrebačkim klubovima i festivalima (Tvornica kulture, KSET, Močvara, VIB, Vinyl, InMusic, Medvegradske ljetne večeri, Akustika u Rockmarku…), ali i u drugim gradovima (npr. Indirekt u Beogradu i Novom Sadu).

Ukoliko želite podržati ovaj događaj možete uplatiti donaciju. Hvala što pomažete da ne presuši vaša i naša Močvara!

Details

Date:
3 travnja
Time:
21:00 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Facebook stream
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)