Loading Events
  • This event has passed.

Mono u Močvari

25 travanj, 2019Japanska grupa Mono donosi u zagrebački klub Močvara 25. travnja svoju europsku turneju nazvanu ‘Nowhere Now Here’ koja prati studijski album objavljen u siječnju.

Mono (Foto: Chigi Kanbe)

Europski tour „Nowhere Now Here“ obuhvaća 22 koncerta s kojima će Mono proći Nizozemsku, Njemačku, Poljsku, Češku, Austriju, Mađarsku, Bugarsku, Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Italiju, Švicarsku, Belgiju i Veliku Britaniju. Na većem djelu nastupa kao specijalni gosti pridružuju im se norveški noise rock bend Arabrot te čelistica Jo Quail, što će biti slučaj i u Močvari 25. travnja.

U 10 albuma tijekom 20 godina rada Mono su uvjerljivo spajali najtiše i najkaotičnije djelova života u svojoj glazbi. Instrumentalna paleta započeta 1999. klasičnom rock postavom gitara – bas – bubnjevi do danas je evoluirala do upotrebe čak 30 različitih instrumenata, da bi na nadolazećem izdanju “Nowhere Now Here” dodali i elektroniku, što je inspirirano ranijom suradnjom gitarista Takaakira Gota s Johnom McEntireom. Također, uznovi album dogodila se i prva dopuna postave – bubnjar Dahm Majuri Cipolla pridružio se standardnom trojcu Goto, Tamaki i Yoda. “Nowhere Now Here”objavili su 25. siječnja, a produkciju je potpisao veliki Steve Albini.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 90 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 110 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Details

Date:
25 travanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
90kn – 110kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb