Loading Events
  • This event has passed.

Monsters of Surf Tour: Daikaiju i Threesome u Vintage Industrial Baru

2 listopad, 2014U četvrtak 2. listopada u Vintage Industrial Baru ‘Monsters of Surf Tour’ je događaj u kojem američka psycho-surf Daikaiju ‘napada’ power surf trojku Threesome iz Srbije.

Daikaiju i Threesome u Vintage Industrial Baru

Tko su Daikaiju? Četiri akcijska heroja koja skrivena iza maski isporučuju raketno-razarajuću energiju pojačanu specijalnim reverbnim valovima. Predivna zračenja hiper-dimenzionalnih žičanih zvukova koji stvaraju super sonični vjetar za vašu posebnu zaštitu.

S druge strane tu su Threesome, energičan trojac iz Beograda koji bez obzira na vrijeme i mjesto dostavlja eksploziravn surf punk. Threesome već nekoliko godina uživaju ljubav regionalnih stanovnika indie scene, a zagrebačka ekipa sigurno se još uvijek sjeća njihovog zapanjujućeg nastupa održanog prije nešto manje od dvije godine u Klubu Attack.

Daikaiju

Ono što je krenulo kao preslušavanje glazbe iz riznica bendova poput Ventures, Dick Dale & The Del-Tones, Slacktone, Man or Astroman? i The Bambi Molesters, završilo je formiranjem benda koji predstavlja svoju viziju kako bi trebao zvučati moderan surf rock. Od 2010. godine pa do danas, Threesome su objavili istoimeni EP, album “Adriatica”, split-album s bendom Men Zero “Guranje s litice” te još uvijek vruć (iz kolovoza 2014.) CD-EP “On Tour” kojeg su promovirali čak i u dalekoj Kaliforniji.

Ovaj događaje je svakako koncertna preporuka za fanove surf i indie glazbe. Početak koncerta 21:30 h, karte u pretprodaji 30 kuna, a na dan koncerta 40 kuna.

Details

Date:
2 listopad, 2014
Cost:
30kn – 40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska + Google Map