Loading Events
  • This event has passed.

Morcheeba i Irena Žilić u Dubrovniku

10 kolovoz, 2019Morcheeba će 10. kolovoza održati svoj prvi koncert u Dubrovniku u kampu Solitudo u sklopu Ljeta u Valamaru, a svoj novi materijal, kao i dosadašnja izdanja, tamošnjoj publici će predstaviti i Irena Žilić.

Morcheeba (Foto: promo)

Britanski prvaci unikatnog trip hopa – legendardni bend Morcheeba stiže u Dubrovnik. Miljenici hrvatske publike održati će svoj prvi koncert u Dubrovniku 10. kolovoza u kampu Solitudo.

Morcheeba se na sceni pojavila sredinom ’90-ih, u vrijeme proboja trip hopa na scenu, a već nakon prvog albuma bilo je jasno kako se radi o bendu pred kojim je svijetla budućnost. “Rome Wasn’t Built In A Day”, “Trigger Hippie”, “Part Of The Process” i „Otherwise” samo su neke od pjesama koje ćemo slušati na koncertu u Dubrovniku.

Morcheeba na jedinstven, dirljiv i inovativan način uspostavlja bliskost sa svojom publikom odvodeći je u konačnici u svoj zagrljaj.

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica, Irena Žilić, prošle godine je nastupila kao support bendu Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji, a ponovno će im se pridružiti na pozornici u Dubrovniku 10. kolovoza ove godine.  “Kao i uvijek, drago mi je nastupati uz Morcheebu, dodatno tome što, za razliku od prijašnjih nastupa i turneja, ovaj put dijelimo pozornicu u Hrvatskoj!”, istaknula je Irena.

Singlom “EWO” Irena je u svibnju ove godine najavila nadolazeći EP “Small Hours”, a na jesen će otkriti više detalja. Podsjetimo, njezin drugi album “Haze” našao se na gotovo svim domaćim i regionalnim top listama albuma koji su obilježili 2017. godinu, a bio je nominiran i za glazbenu nagradu Porin u kategoriji “Najbolji album alternativne i klupske glazbe”.

Cijena ulaznice: 180 kuna.

Details

Date:
10 kolovoz, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
180kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kamp Solitudo
Dubrovnik, Croatia (Local Name: Hrvatska)