Loading Events
  • This event has passed.

Mortal Kombat na 10. Antievrovizijskom koncertu u Beogradu

18 svibanj, 2019Jubilarni i ujedno najveći Antievrovizijski koncert Mortal Kombat će organizirati 18. svibnja u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’.

Mortal Kombat (Foto: promo)

Budući da se radi o njihovom najvećem pothvatu do sada i s obzirom na to da osim 10. Antievrovizije Mortal kombat slavi i 10. rođendan benda, odlučili su započeti proslavu započnu već u petak, 10. svibnja, u 15:00 sati na zidiću Doma omladine Beograda, na Platou Milana Mladenovića.

Mortal kombat sve Beograđane i goste grada, sve fanove, novinare i prijatelje pozivaju na ‘ćoškarenje na zidiću’ – da se jednom dobro provedu u ‘prestoničkom saobraćajnom špicu.’

Bend priprema živu svirku nasred ulice u srcu Beograda, čime će i službeno proglasiti početak proslave 10. rođendana, koji će svoje finale imati u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’ 18. svibnja, sa početkom u 19:00 sati.

Promo ulaznice za do sada najveći Antievrovizijski koncert još uvijeek su dostupne po cijeni od 600 dinara putem Ticket vision servisa (ex Eventim) širom Srbije, a u Beogradu još i u Felix Shopu (TC Sremska, I kat) i u pubu Cigla & Krigla (Dalmatinska 44).

Details

Date:
18 svibanj, 2019
Time:
19:00 - 23:00
Cost:
600kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Hala sportova Ranko Žeravica
Beograd, Serbia