Loading Events
  • This event has passed.

Moskau i Letarg u Vintage Industrial Baru

20 listopad, 2016Sa sjevera Hrvatske dolaze jake nove glazbene snage u Vintage Industrial Bar. U četvrtak 20. listopada nastupit će Moskau i Letarg.

Moskau i Letarg u Vintage Industrial Baru
Moskau i Letarg u Vintage Industrial Baru

Moskau je performativno-glazbeno-umjetnički kolektiv, koji glazbu kombinira s ostalim umjetnostima, a najviše performansom. Osnovnu maticu benda čine četiri člana (Ivan Gundić, Pavle Bojanić, Ivan Laić, Ivan Grobenski), ali se ona lako poveća i na petnaestak članova (harmonika, saksofon, industrijalne udaraljke, bicikl, klavijature…). Moskau do sada ima četiri službena izdanja – ”Moskau EP” (2010.), EP ”Red” (2015.) i albume ”Dirty Ground” (2015.) i “Gospel Machine” (2016.) koji su odlično prihvaćen od publike i kritike kako u Hrvatskoj, tako odnedavno i u susjednoj Sloveniji.

 

Letarg je kantautor Bruno Antolić koji s uigranom koncertnom ekipom (Ivan Horvatić, Karlo Cmrk i Rajna Hraščanec), u tipičnoj rock formaciji, na uvjerljiv, prirodan i energičan način interpretira svoje pjesme. Radi se o pop pjesmama koje istovremeno pokušavaju svojom jednostavnošću natjerati na ples te iznenaditi svojom kreativnošću i lucidnošću. Letar iza sebe ima dva dugosvirajuća izdanja: “Paravan” (2014.) i “Faze budnih sanjara (2016.)

 

Cijena ulaznice: 25/40 kuna.

 

Facebook event

 

Details

Date:
20 listopad, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn25 – Kn40
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map