Loading Events
  • This event has passed.

Moskva promovira debi album u Ksetu

24 travanj, 2013Koncertna promocija albuma prvijenca benda Moskva održat će se u zagrebačkom klubu KSET u srijedu 24. travnja.

Moskva

‘Poligraf’, prvo službeno izdanje riječke četvorke koje je dobilo odlične kritike, a našlo se i na nekoliko lista najboljih albuma 2012.godine, po prvi će puta biti uživo odsvirano pred zagrebačkom publikom.

O albumu se priča, piše, šapće, urla i dovikuje biranim riječima, kao i o videospotovima u koje je uloženo mnogo truda i vremena, počevši od onoga za pjesmu ”Poligraf” u stilu film noira, a koji je uvršten među najbolje novije domaće video spotove, pa do novog uratka Bumerang koji nas vodi u krajolike Australije, a likove prikazuje kao škvadru iz Mad Maxa.

Bend je okupljen 2010. godine, sastavljen od članova koji su iskustvo stjecali proteklih desetak godina u različitim riječkim grupama: Tamara Dorčić, pjevačica, bila je članica Putokaza od 1998. do 2010., Goran Gregurev Grga, basist grupe, ujedno i najstariji član, ima najduži staž na RiRock sceni, Ivan Ujević, bubnjar i Vladimir Tomić, kompletan autor, gitarist i utemeljitelj Moskve.

Cijena ulaznice: 20 kuna.

Details

Date:
24 travanj, 2013
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

KSET
Zagreb, Hrvatska + Google Map