Loading Events
  • This event has passed.

Motorhead nakon 23 godina nastupa u Ljubljani

10 prosinac, 2012U organizaciji Agencije 19, u Hali Tivoli, 10. prosinca će nakon 23. godine nastupiti legendarni Motörhead!

Motorhead

Beskompromisni Englezi, predstavnici najsirovije verzije rock’n’rolla, legendarni trio s besmrtnim Lemmyjem Kilmisterom – jednim od utemeljitelja rock kulture – na čelu, konačno su na europskoj turneji, a koncert u Ljubljani će biti jedini na ovom dijelu Europe!

Bend će, uz ‘željezni’ repertoar iz 37-godišnje bogate karijere (snimili su 20 studijskih albuma, predstaviti uživo svoj aktualni studijski rad The Wörld Is Yours (2010). Za predgrupu management je potvrdio grupu Niet!

Sada već legendarna slovenska punk grupa koja datira iz 1983. ima status jedne od najboljih punk i hard-core scene tog vremena.

Motörhead dolaze u Ljubljanu u sklopu svjetske turneje The Wörld is Yöurs, koja je započela 2011. kada su uz Sjevernu Ameriku posjetili još i Australiju i Južnu Ameriku te dio Europe.

U finalnom dijelu turneje će osim Slovenije posjetiti još i Englesku, Škotsku, Belgiju, Francusku, Nizozemsku i Njemačku.

Kao predgrupa Motorheadu će nastupiti grupa Niet.

Details

Date:
10 prosinac, 2012
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Hala Tivoli
Ljubljana, Slovenia + Google Map