Loading Events
  • This event has passed.

Muse, Metallica i Kiss na Rock in Vienna festivalu

4 lipanj, 2015Za početak festivalske sezone prvi vikend u lipnju, od 4. do 6. lipnja počinje sa relativno “manjim” festivalom Rock In Vienna. Festival je manji samo radi broja bandova koji na njemu nastupaju – desetak po danu, ali očito su se organizatori primili one poznate – kvaliteta umjesto kvantitete.

Rock in Vienna 2015
Rock in Vienna 2015

Prvi rock festival koji će se održati u Beču započinje u četvrtak 4. lipnja nastupima svjetski poznatih bandova i to redom: Gojira, Three Days Grace, Testament, Bodycount feat. Ice-T, A Day To Remember, Broilers, Faith No More i za kraj prvog dana – Metallica. Drugi dan je nešto manje žestok (i vjerojatno će ga većina iskoristiti za oporavak od prvog dana) te će na njemu nastupiti: Muse, Incubus, The Hives, Within Temptation, Turbonegro, Triggerfinger, Saint Vitus i Arcane Roots. Treći dan – subota – ponovo nudi nešto žešće bandove od prethodnog te će krenuti sa Bonaparte, Hellyeah, Coal Chamber, Opeth, Babymetal, Airbourne, Heaven Shall Burn, Limp Bizkit, a završiti će sa nastupom legendarnih KISS.

 

Organizator je osim na kvalitetu mislio i na posjetitelje te će raspored festivala koji završava u subotu sigurno biti prihvaćen od publike, jer nakon svih ovih bandova i 3 dana uživanja u muzici ipak imati jedan dan za oporavak do početka radnog tjedna. Zato koga zanima puno dobre rock muzike na jednom mjestu pravac u relativno bliži Beč kako bi se osjetio dašak europskih ljetnih festivala.

 

Sve informacije o festivalu mogu se pronaći na https://en.rockinvienna.at/ te na Facebook stranici festivala. Festivalske ulaznice sa početnom cijenom od 199,00 EUR mogu pronaći na stranici festivala. Isto tako dnevne karte u limitiranom izdanju od 10.000 komada počinju od 79,90 EUR.