Loading Events
  • This event has passed.

Na petom izdanju Muul Festa u Sv. Filipu i Jakovu nastupaju Kandžija i Gole Žene i Reah

8 kolovoz, 2018Pod pokroviteljstvom Općine i Turističke zajednice Sv. Filipa i Jakova u srijedu 8. kolovoza održat će se peto izdanje Muul Festivala na kojem će nastupiti hip hop senzacija Kandžija i Gole Žene i autorski bend Reah iz Šibenika. Kao i svake godine festival se odvija na Glavnom mulu u Sv. Filipu i Jakovu s početkom u 21.30 h, a ulaz je slobodan.

  • 2
    Shares
5. Muul Fest

Iza Kandžije je deset godina karijere, a nakon posljednjeg albuma “Nema Labavo” i prepunih zagrebačkih koncerata uz svoj bend Gole Žene sigurno je samo da je Kandžija jedno od najbitnijih imena regionalne hip hop scene. Svi reperi su više manje isti, čuo si jednu stvar i odmah ih znaš sve. Ovdje to nije slučaj. Najbolji i najjači hrvatski hip hop bend i šire umjesto da sami sebe hvale i drukaju kako su super, rađe se popnu na binu i otpušu svakoga tko stane blizu. Vodi ih Kandžija Osjekanović ili Stjepko. Upravo i njihovo prvo studijsko izdanje kao Kandžija i Gole žene – album “Nema labavo” uskoro slavi dvije godine od objave. Najavljen je kroz nekoliko pjesama i službenih singlova, među kojima su “Crkva”, “Mače”, “Đuro”… Album je svjetlo dana ugledao 11. prosinca 2015. u izdanju Universal Music Hrvatska. Izdanje je predstavljeno uživo koncertima diljem Hrvatske i regije, uz veliku koncertnu promociju u zagrebačkoj Tvornici kulture, a put ih je odveo i do Dublina, gdje su nastupili u listopadu prošle godine. S albuma je nakon objave predstavljena još nekolicina zamijećenih singlova – “Pištolj” ft. Goran Bare, naslovni “Nema labavo”, “Fiš”, kao i serijal videouradaka, koji su dostupni na njihovu službenom YouTube Vevo kanalu.

Glazbena podrška ove godine dolazi u vidu imena Reah – autorskog tročlanog alt rock benda iz Šibenika. Radi se o projektu iskusnih muzičara koji su djelovali i još djeluju u “kultnim” šibenskim bendovima poput Beetantone, Lkok, Fogsellers, Mindark, Rising dream, Evil pony itd…

  • 2
    Shares

Details

Date:
8 kolovoz, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Glavni mul
Sv. Filip i Jakov, Croatia (Local Name: Hrvatska)
  • 2
    Shares